Cea mai populară aplicaţie de chat din lume primeşte mod „întunecat”, mai prietenos cu ochii utilizatorilor

  • Facebook a început să implementeze modul Întunecat pe WhatsApp, pe Android şi iPhone.
  • Funcţia are scopul de a proteja ochii utilizatorilor în timpul nopţii.
  • WhatsApp urmează să afişeze reclame şi să includă funcţie de autodistrugere a mesajelor.
1611 afișări
Imaginea articolului Cea mai populară aplicaţie de chat din lume primeşte mod „întunecat”, mai prietenos cu ochii utilizatorilor

Cea mai populară aplicaţie de chat din lume primeşte mod „întunecat”, mai prietenos cu ochii utilizatorilor

Modul „Întunecat” al WhatsApp este disponibil în versiune de testare beta pe dispozitive Android şi iOS, iar specialiştii spun că lansarea la nivel global va avea loc în curând. Modul „întunecat” este destinat protejării ochilor utilizatorilor, având şi un impact mai mic asupra bateriei aparatului.

După o lungă aşteptare, modul „Întunecat” al WhatsApp este disponibil în versiune de testare beta pe dispozitive Android şi iOS, iar specialiştii spun că lansarea la nivel global va avea loc în curând.

Utilizatorii aplicaţiei Facebook Lite se pare că vor primi acces la modul „Întunecat”, fără să fie nevoie să descarce nimic în telefon.

Este un pas mare pentru WhatsApp, o aplicaţie a Facebook ce are în prezent 2 miliarde de utilizatori activi.

Printre modificările care vor fi implementate se mai numără introducerea de reclame, funcţia de autodistrugere a mesajelor şi clipuri Boomerang, de scurtă durată, care pot fi derulate înainte şi înapoi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
whatsapp,
ochi,
android

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici