Cele mai ciudate imagini pe Google Earth: de la insula „gaură neagră” până la baze militare secrete

Cu software-ul Big G poţi găsi adevărate rarităţi ale planetei, fără a părăsi sufrageria.

4133 afișări
Imaginea articolului Cele mai ciudate imagini pe Google Earth: de la insula „gaură neagră” până la baze militare secrete

Cele mai ciudate imagini pe Google Earth: de la insula „gaură neagră” până la baze militare secrete

Google Earth este un software care generează reprezentări virtuale ale planetei noastre folosind imagini din satelit, fotografii aeriene şi date topografice.

În acest fel, oricine are ocazia să se uite la locuri de pe Pământ pe care altfel nu le-ar putea vedea niciodată, cu confortul de a sta la birou sau pe canapea de acasă.

Unele dintre instantaneele colectate de programul gratuit Big G sunt destul de curioase sau misterioase.

De exemplu, ultima dintre descoperirile Google este un fel de „gaură neagră” aflată în centrul Oceanului Pacific.

Potrivit unor utilizatori Reddit, acolo unde această imagine a început să circule, ar fi insula Vostok, parte a unui atol nelocuit din Republica Kiribati.

Alţii, în schimb, conectează această imagine la o bază militară care, după cum am explicat, de multe ori „cenzura” Google lasă zona inabordabilă sau blurată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici