Costă 2.000 de dolari şi e fragil. Chiar şi aşa, smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Fold este un mare succes

Samsung, cel mai mare producător de telefoane inteligente din lume, a vândut un milion de smartphone-uri pliabile Galaxy Fold, potrivit preşedintelui companiei, Young Sohn.

982 afișări
Imaginea articolului Costă 2.000 de dolari şi e fragil. Chiar şi aşa, smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Fold este un mare succes

Costă 2.000 de dolari şi e fragil. Chiar şi aşa, smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Fold este un mare succes (Foto: Profimedia Images)

Telefonul s-a dovedit a fi un succes în ciuda problemelor pe care le-a avut înainte de debutul oficial pe piaţă şi a preţului mare, de 2.000 de dolari. „Sunt un milion de oameni care doresc să folosească acest produs la preţul de 2.000 de dolari”, a declarat Sohn la evenimentul TechCrunch Disrupt, organizat la Berlin.

Preşedintele Samsung Electronics a explicat şi de ce compania a decis să dea smartphone-ul reprezentanţilor mass-media pentru a-l testa înainte ca acesta să ajungă la forma finală. Potrivit lui, dacă dispozitivele precum Fold sunt ţinute în laborator, producătorul nu poate primi feedback-ul de care are nevoie.

Galaxy Fold a fost prezentat la evenimentul Mobile World Congress 2019. Peste câteva luni, cei care au testat primele unităţi au descoperit că acestea erau fragile, iar display-urile puteau fi stricate uşor. Samsung a rafinat produsul şi l-a lansat din nou în septembrie 2019. Recent, compania l-a prezentat oficial şi în România.

Samsung şi-a propus să vândă şase milioane de smartphone-uri pliabile în 2020.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
samsung,
fold,
smartphone

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici