De la entuziasm la dezamăgire: Utilizatorii Apple Vision Pro revoltaţi de efectele adverse

  • Utilizatorii care au investit 3.500 de dolari în căştile Apple Vision Pro se plâng de dureri de cap extreme, oboseală oculară şi rău de mişcare, determinându-i pe mulţi să le returneze.
  • Feedback-ul negativ al utilizatorilor sugerează că experienţa cu dispozitivul poate fi de-a dreptul insuportabilă, unii descriind-o chiar ca o ”sesiune de tortură” din cauza durerilor intense de cap.
  • Problemele precum oboseala oculară şi răul de mişcare sunt raportate de mai mulţi utilizatori, unii spunând că nu îşi pot folosi dispozitivul timp de mai mult de câteva minute fără să se simtă extrem de inconfortabil.
4847 afișări
Imaginea articolului De la entuziasm la dezamăgire: Utilizatorii Apple Vision Pro revoltaţi de efectele adverse

De la entuziasm la dezamăgire: Utilizatorii Apple Vision Pro revoltaţi de efectele adverse

Utilizatorii Apple Vision Pro returnează căştile de 3.500 de dolari, spunând că provoacă dureri de cap extreme şi rău de mişcare, scrie New York Post.

Chiar şi înainte de a fi lansate publicului larg, pe 2 februarie, mai mult de 200.000 de perechi ale ochelarilor revoluţionari fuseseră vândute în timpul precomenzilor. Cu toate acestea, în timp ce unii fani entuziasmaţi susţin că Vision Pro va revoluţiona industria tech, alţi cumpărători nemulţumiţi îşi returnează deja produsele la Apple Store.

Unii au menţionat dureri de cap extreme drept motiv pentru care returnează gadgeturile. Un client a scris pe Reddit: „Le-am returnat azi. Dureri de cap extreme (primele în decenii). Nu pot să le port mai mult de 10 minute fără un disconfort extrem. Se simte ca o sesiune de tortură doar să încerc să le port. Nu am nicio idee cum toţi aceşti streameri pot juca ore întregi. După 10 minute simt că o să fac un atac de cord.”

Între timp, alţii au spus că oboseala oculară cauzată de Apple Vision Pro era de nesuportat. „Sunt teribile,” a spus un alt utilizator pe Reddit. „Le-am folosit timp de aproximativ 6 ore. Eram chiar dependent de ele şi acum nu vreau să le ating deloc din cauza oboselii oculare. Mă simt foarte rău.”

Între timp, alţi utilizatori au reclamat că au suferit de rău de mişcare din cauza dispozitivului şi i-au îndemnat pe cei predispuşi la această tulburare să evite Vision Pro.

CEO-ul Apple, Tim Cook, a anunţat pentru prima dată ochelarii de realitate mixtă Vision Pro în iunie anul trecut. „Vision Pro este un nou tip de computer care completează realitatea prin amestecarea armonioasă a lumii reale cu lumea digitală,” a declarat Cook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici