Deschizi maşina cu telefonul. Lincoln a prezentat versiunea 2021 pentru modelul Nautilus SUV

  • Lincoln a prezentat versiunea 2021 pentru modelul Nautilus SUV
  • Are un motor de 2 litri care produce 280 de cai putere
  • În ciuda pandemiei, vânzările Lincoln au crescut cu 17%
385 afișări
Imaginea articolului Deschizi maşina cu telefonul. Lincoln a prezentat versiunea 2021 pentru modelul Nautilus SUV

Deschizi maşina cu telefonul. Lincoln a prezentat versiunea 2021 pentru modelul Nautilus SUV

Expresia frumuseţea vine din interior e valabilă şi la maşini. Cel puţin în cazul ultimului SUV de la Lincoln.

Noua versiune de Nautilus pare identică la exterior cu precedenta. Schimbările sunt subtile, precum noi variante de culoare a caroseriei. La interior însă, lucrurile sunt spectaculoase. SUV-ul cu 260 de cai putere vine cu un display mare de 13.2 inci şi o cameră care filmează la 360 de grade. 
 
Maşina poate fi controlată de acum cu telefonul. Nu doar pentru deschiderea şi blocarea uşilor, ci şi pentru pornirea motorului de la distanţă. Cu alte cuvinte, trebuie să fii şi mai atent să nu pierzi smartphone-ul că rămâi şi fără maşină.
 
TREVOR SCOTT - brand marketing manager: Primul lucru pe care clienţii noştri îl vor observa este ecranul mare. Se potriveşte perfect cu liniile de design orizontale ale vehiculului. Funcţii precum încărcarea wireless sunt un exemplu grozav pentru tehnologiile intuitive folosite în Nautilus. Abilitatea de a intrat în vehicul fără să te încurci în vreun cablu 03.14
 
Noul Lincoln Nautilus va ajunge la dealerii autorizaţi de la începutul anului viitor. Ceea ce îl face mai greu de găsit în România. Preţul maşinii pleacă de la 43 de mii de dolari şi ajunge până la 66 de mii, în funcţie de setări.
 
  • Modelul Nautilus reprezintă 25% din vânzările Lincoln
  • 40% din proprietarii de Lincoln sunt femei
  • Lincoln a crescut cu 17% în trimestrul al 3-lea 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici