[Dis]connected, jocul video care poate fi jucat la serviciu, e lansat de către Kaspersky

  • Compania Kaspersky lansează un joc video care poate fi jucat la serviciu.
  • Este vorba despre un joc de securitate cibernetică, intitulat [Dis]connected.
305 afișări
Imaginea articolului [Dis]connected, jocul video care poate fi jucat la serviciu, e lansat de către Kaspersky

FOTO Kaspersky

Potrivit experţilor companiei, aventura interactivă este o explorare a rutinei zilnice a unei persoane în viitorul apropiat, care caută să menţină un echilibru sănătos între muncă şi viaţă şi să aibă succes atât în carieră, cât şi în relaţiile sociale.

Jocul demonstrează în mod realist beneficiile comportamentului sigur şi poate fi folosit pentru a consolida ceea ce angajaţii au învăţat deja, fiind potrivit pentru proiecte educaţionale şi media la nivel naţional, mai spun reprezentanţii Kaspersky.

În joc, jucătorii trăiesc o zi (24 de ore) dintr-un viitor în care asistenţii inteligenti pot găti micul dejun, iar casele subacvatice şi augmentarea umană au devenit normale. Personajul definit în joc trebuie să rezolve simultan o serie de sarcini de serviciu, iar alegerile sunt interconectate cu cele ale altor jucători.

Povestea are mai multe finaluri alternative în funcţie de deciziile luate. Utilizatorii vor primi un rezumat al ratei lor personale de succes în gestionarea proiectului şi a vieţii lor personale, precum şi o evaluare a abilităţilor şi cunoştinţelor lor în materie de securitate.

Concluzia specialiştilor este că jocul îmbunătăţeşte gradul de conştientizare a securităţii cibernetice în rândul cetăţenilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici