DOTA în România. Campionat internaţional de gaming cu premii de 40 de milioane de dolari pe Arena Naţională

Campionatul internaţional de gaming DOTA 2 va avea loc în toamnă pe Arena Naţională, a anunţat joi USR PLUS.

1959 afișări
Imaginea articolului DOTA în România. Campionat internaţional de gaming cu premii de 40 de milioane de dolari pe Arena Naţională

Potrivit USR PLUS, campionatul internaţional de gaming trebuia să aibă loc în Suedia.

Felicitări în mod deosebit colegului nostru Nicorel Nicorescu care a luat legătura cu organizatorii acestui eveniment, setat iniţial să aibă loc în Suedia. Din motive de pandemie, organizarea era incertă pentru 2021… dar le-a propus să-l ţină în România, pe Arena Naţională”, au transmis reprezentanţii USR PLUS.

Conform acestora, înainte de începerea Euro 2020, organizatorii au fost invitaţi la un tur al Arenei Naţionale împreună cu Nicuşor Dan şi au decis ca Bucureştiul să găzduiască această competiţie.

Potrivit USR PLUS, proiectul va avea un impact puternic pentru Capitală: „Este un proiect cu impact puternic pentru Bucureşti, care astfel încasează 500.000 de euro - ca referinţă, pentru concertul Metallica de pe aceeaşi Arena Naţională s-au încasat 28000 euro pentru 7 zile. Acum suma este de 18 ori mai mare! De asemenea, premiile oferite la acest concurs vor însuma circa 40 milioane de dolari, premii ce se vor acorda prin România, aşadar statul român va încasa cel puţin 10% din suma totală”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici