Elon Musk recompensează ,,membrii influenţi” de pe X. Ce beneficii vor primi utilizatorii

  • Platforma X a început să distribuie gratuit caracteristici premium, inclusiv insigna de verificare cunoscută sub numele de ,,bifă albastră”, pentru anumiţi utilizatori selectaţi.
  • Fiecare cont cu cel puţin 2.500 de adepţi abonaţi verificaţi va primi gratuit funcţiile Premium, în timp ce conturile cu mai mult de 5.000 de abonaţi vor primi gratuit funcţia Premium+.
119 afișări
Imaginea articolului Elon Musk recompensează ,,membrii influenţi” de pe X. Ce beneficii vor primi utilizatorii

Elon Musk recompensează ,,membrii influenţi” de pe X. Ce beneficii vor primi utilizatorii

Platforma de socializare X, deţinută de Elon Musk, a început să distribuie caracteristici Premium gratuite, inclusiv ,,bifele albastre”, care atestă faptul că profilul este verificat, pentru anumiţi utilizatori, scrie CNBC.

Măsura vine ca un efort de a recompensa persoanele ,,influente” de pe platformă, acestea fiind nevoite să întrunească un anumit număr de abonaţi pentru a beneficia de aceste funcţii în mod gratuit.

Săptămâna trecută, Elon Musk a declarat că fiecare cont de pe platformă cu mai mult de 2.500 de adepţi abonaţi verificaţi va primi gratuit caracteristicile Premium, în timp ce conturile cu mai mult de 5.000 vor primi Premium+ gratuit, potrivit unei postări pe X.

Miercuri seara, mai mulţi utilizatori au fost anunţaţi că au primit abonamente gratuite în calitate de ,,membru influent al comunităţii pe X", potrivit CNBC.

Nu este clar cât timp utilizatorii vor avea acces la funcţiile premium gratuite sau dacă vor avea posibilitatea de a renunţa la serviciu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici