Facebook şi-a schimbat ”faţa” în web. Îţi place?!

  • Gigantul facebook te întâmpină cu o nouă interfaţă pentru desktop, care suportă şi ”dark mode”.
  • Interfaţa numită ”FB5” sau ”The New Facebook” seamănă mult cu cea pentru telefoanele mobile.
  • Aceasta este cea mai mare schimbare de design de la lansarea Facebook până în prezent.
1630 afișări
Imaginea articolului Facebook şi-a schimbat ”faţa” în web. Îţi place?!

Facebook şi-a schimbat ”faţa” în web. Îţi place?!

Platforma de socializare Facebook te întâmpină cu o nouă interfaţă pentru desktop. Anunţul a fost făcut încă anul trecut, iar acum s-a produs schimbarea. Noua interfaţă este numită ”FB5” sau ”The New Facebook” şi seamănă foarte mult cu interfaţa minimalistă pentru smatphone.

Noul design este mult mai puţin aglomerat, folosid un cod nou şi modern. Aşa că, noua interfaţă Facebook pentru desktop este mai ”curată” şi mai ”inteligentă” şi o poţi actualiza cu apăsarea unui buton pe secţiunea ”Switch to New Facebook”. Dacă nu îţi place, ai posibilitatea să revii la interfaţa clasică pe care o cunoşti. Facebook spune că noua interfaţă va repara problemele pe care site-ul le are în prezent, mai ales la viteza de utilizare a platformei.

Actualizarea interfeţei Facebook vine şi cu reproiectarea filei ”Groups” şi o revizuire a secţiunii ”News Feed”. Aşa că, de acum poţi naviga prin tab-urile releţelei fără riscul de a pierde activităţile din celelalte tab-uri.

În plus, Facebook are acum şi ”dark mode”, care este tot mai popular pe platformele mobile. Îl poţi activa uşor cu un buton pentru a le oferi ochilor o pauză. ”Dark mode” este cea mai mare schimbare de design a platformei Facebook de la lansare până în prezent.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici