Facebook şi Instagram au căzut la nivel global. În România problema a apărut în jurul orei 17:00 / UPDATE Platforma Facebook pare să fi revenit

Reţeaua de socializare Facebook pare să se confrunte cu probleme după ce sute de mii de persoane au raportat că nu pot accesa conturile.

6000 afișări
Imaginea articolului  Facebook şi Instagram au căzut la nivel global. În România problema a apărut în jurul orei 17:00 / UPDATE Platforma Facebook pare să fi revenit

Mii de persoane raportează probleme accesarea Facebook. În România problema a apărut în jurul orei 17:00

UPDATE. Platforma Facebook pare să fi revenit. Logare este posibilă în acest moment

Marţi, 5 martie 2024, nu mai este posibilă accesarea diferitelor platforme Meta, în special Facebook şi Instagram, dar şi Threads şi Messenger.

În România problema pare să fi apărut în jurul orei locale 17:00. Conturile multor persoane au fost delogate automat şi accesare nu este posibilă. În procesul de logare problema majoră pare să fie nerecunoaşterea parolei.

Pe Instagram, nu este posibilă actualizarea fluxului. Whatsapp, însă, nu este afectat de această întrerupere, potrivit constatărilor Tech&Co.

Pe site-ul de specialitate Downdetector problema a fost raportată deja de peste 350.000 de utilizatori din întreaga lume.

"Suntem conştienţi că oamenii au probleme în a accesa serviciile noastre. Lucrăm la acest lucru acum", a declarat purtătorul de cuvânt al Meta, Andy Stone, într-o postare pe reţeaua de socializare X.

Ultima întrerupere majoră a serviciilor asociate cu Facebook datează din mai 2023 , şi a vizat Messenger, care nu a mai fost disponibil mai mult de o oră. De asemenea, Meta a trebuit să se confrunte cu o întrerupere gigantică, care a afectat toate serviciile sale, în octombrie 2021. Aceasta a durat aproape şase ore.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici