Fiţi sănătoşi cu stil: Vă prezentăm seria HUAWEI WATCH 4 cu monitorizare a stării de sănătate în mai multe puncte şi design premium

[Bucureşti] – Huawei Consumer Business Group (BG) prezintă HUAWEI WATCH 4 şi WATCH 4 Pro, produse care depăşesc limitele a ceea ce poate fi numit un smartwatch emblematic. Seria complet nouă se mândreşte cu un design futurist premium, combinat cu cea mai avansată suită de funcţii de gestionare a sănătăţii. Cu acest smartwatch, utilizatorii îşi pot gestiona sănătatea cu stil şi pot fi mai proactivi în a avea grijă de ei înşişi.

1489 afișări
Imaginea articolului Fiţi sănătoşi cu stil: Vă prezentăm seria HUAWEI WATCH 4 cu monitorizare a stării de sănătate în mai multe puncte şi design premium

Asistentul dumneavoastră personal de sănătate complet, cu monitorizare completă

Un ECG de calitate medicală şi un senzor optic de frecvenţă cardiacă cu 8 canale, cu capacitatea de monitorizare a ritmului cardiac TruSeen™ 5.0+, sunt standard pe seria HUAWEI WATCH 4, oferind o monitorizare precisă a indicatorilor de sănătate a inimii, cum ar fi aritmia, ritmul cardiac şi modelul pulsului.

Această tehnologie avansată poate oferi o analiză ECG  precisă a diverselor rezultate, avertizând utilizatorii cu privire la riscurile majore legate de inimă, cum ar fi bătăile neregulate ale inimii şi rigiditatea arterială.

Simptomele de afectare timpurie a funcţiei pulmonare nu sunt de obicei detectate, dar seria HUAWEI WATCH 4 abordează această problemă cu noul Respiratory Check. Indicatorii obiectivi, cum sunt frecvenţa respiratorie, intervalul SpO2 şi sunetele de tuse, împreună cu informaţii despre riscuri, cum ar fi fumatul sau poluarea aerului, evaluează sănătatea plămânilor cu ajutorul unui algoritm brevetat de analiză a spectrului respirator. Nou introdus, oferă acces uşor la rezultatele evaluării şi sfaturi personalizate pe aplicaţia HUAWEI Health App, permiţând utilizatorilor să ia măsuri preventive şi să îşi protejeze plămânii.

HUAWEI WATCH 4 dispune de monitorizare avansată a somnului cu HUAWEI TruSleep™ 3.0. Această tehnologie a fost dezvoltată şi optimizată timp de ani de zile, fiind în prezent cea mai bună tehnologie din industrie bazată pe lumină infraroşie pentru monitorizarea somnului. Aceasta aduce îmbunătăţiri care permit o mai bună precizie în urmărirea somnului. Cu o acurateţe îmbunătăţită, înregistrează calitatea somnului, pe lângă capacitatea existentă de a detecta automat durata şi structura cuprinzătoare a somnului şi a siestei (inclusiv somnul uşor, somnul profund, REM şi trezirea) prin analiza mai multor parametri fiziologici pe baza mişcărilor corpului, a ritmului cardiac şi a HRV.

Materiale şi designul premium oferă o experienţă de utilizare deosebită
HUAWEI WATCH 4 Pro dispune de o carcasă din titan de calitate aerospaţială  care creează o senzaţie de lux, în timp ce sticla safir de top  care acoperă cadranul ceasului adaugă o notă de eleganţă cu durabilitate pentru a rezista la uzura zilnică. HUAWEI WATCH 4 are carcasă neagră din oţel inoxidabil, cu sticlă curbată 3D care aduce o estetică aerodinamică pentru un stil futurist. Feţele de ceas tematice bazate pe Lună şi şase planete unice se potrivesc cu tema seriei. Cu acest concept de design unic şi materiale durabile, seria HUAWEI WATCH 4 constituie un adevărat punct de atracţie în lumea ceasurilor inteligente.

HUAWEI WATCH 4 Pro se mândreşte cu un ecran flexibil de 1,5 inci Low-Temperature Polycrystalline Oxide (LTPO), cu un raport ecran/corp de 71,72% şi un afişaj Always-On Display (AOD) eficient din punct de vedere energetic, cu o frecvenţă de până la 1Hz.

HUAWEI WATCH 4 are un ecran flexibil LTPO de 1,5 inci cu un raport ecran/corp de până la 74% şi margini subţiri de 0,855 mm pentru o vizibilitate mai bună. Ambele ceasuri inteligente au rezistenţă la scufundare liberă până la 30 de metri, rezistenţă la apă de 5ATM  şi sunt certificate IP68 .

Oferind utilizatorilor peste 20.000 de teme de feţe de ceas , seria HUAWEI WATCH 4 este perfectă pentru exprimarea propriei personalităţi. Printre opţiuni se numără „Planet Quest", care include teme care reprezintă diferite planete din sistemul solar, sau „Star Voyage", cu teme inspirate de spaţiu şi de nave spaţiale.

Atât HUAWEI WATCH 4 Pro, cât şi HUAWEI WATCH 4 vin, de asemenea, cu propriile curele unice.

HUAWEI WATCH 4 Pro vine cu două opţiuni: o brăţară din titan detaşabilă în formă de H şi o suprafaţă lustruită sau o curea din piele maro închis cu un finisaj artizanal pentru un aspect contemporan şi rafinat.

HUAWEI WATCH 4 este echipat cu o curea neagră din Fluoroelastomer cu un aspect sportiv, minimalist, uşor de curăţat.

Accesaţi informaţiile despre sănătate în timp real pentru a vă menţine în fruntea competiţiei
Seria HUAWEI WATCH 4 a făcut un pas înainte semnificativ în monitorizarea sănătăţii prin măsurarea simultană a şapte indicatori diferiţi, îmbunătăţind performanţa modelului anterior. Pe lângă indicatorii tradiţionali, cum sunt ritmul cardiac şi SpO2 , aceştia includ acum şi monitorizare avansată, cum ar fi ECG, detectarea rigidităţii arteriale, nivelul de stres, temperatura pielii şi funcţia pulmonară. Health Glance  şi Health Trends  oferă o prezentare generală uşor de înţeles a evaluării, inclusiv un grafic intuitiv. Smart Health Reminders trimit notificări şi sugestii în timp util pentru a-i ajuta pe utilizatori să menţină un ritm cardiac şi niveluri sănătoase de oxigen în sânge. De asemenea, va oferi memento-uri în timp real pentru anomalii, pentru a vă alerta din timp cu privire la orice problemă.

Îmbunătăţeşte-ţi activitatea de fitness cu peste 100 de moduri de sport diferite
HUAWEI WATCH 4 Series este un companion de fitness excepţional, oferind utilizatorilor peste 100 de moduri de sport, inclusiv activităţi populare precum alergarea, ciclismul şi înotul. Cu evaluări profesionale şi feedback, acest smartwatch îi ajută pe utilizatori să înţeleagă mai bine antrenamentele lor. Cel mai recent smartwatch vine chiar şi cu modul Free-dive, care a fost supus unor teste riguroase de presiune în apă şi poate rezista la apă sărată şi şocuri. În plus, ceasul include funcţii de monitorizare a temperaturii apei şi de busolă pentru scufundări, ceea ce îl face un instrument de fitness ideal pentru atleţi şi pasionaţii de activităţi în aer liber.

Funcţia îmbunătăţită Activity Rings serveşte ca un motivator puternic, menţinându-i pe utilizatori ferm pe drumul cel bun pentru a-şi atinge obiectivele de fitness. Cu un feedback în timp real şi alerte privind progresul lor pe parcursul zilei, utilizatorii sunt stimulaţi în permanenţă să îşi atingă şi să îşi depăşească obiectivele personale.

Tot ce vă puteţi dori de la un ceas inteligent

HUAWEI WATCH 4 Series oferă un design UX proaspăt, pentru o vizualizare mai uşoară a datelor şi a aplicaţiilor active. O funcţie eSIM îmbunătăţită permite apeluri şi mesaje independente, în timp ce funcţia Super Link se va conecta cu smartphone-uri şi căşti în acelaşi cont, astfel încât utilizatorii pot prelua apeluri, pot controla redarea muzicii şi pot face fotografii de la distanţă de pe ceas. Prima aplicaţie de hărţi pentru ceasuri de la Huawei, Petal Maps Watch Edition, oferă servicii de navigaţie fără a fi nevoie de un smartphone. Aceasta suportă chiar şi sincronizarea în timp real şi memento-uri cu vibraţii, astfel încât să fie mai comodă atunci când faceţi mişcare.

Experimentaţi combinaţia supremă de putere şi longevitate cu seria HUAWEI WATCH 4, datorită arhitecturii sale Dual-core 2.0.

Printr-o analiză inteligentă, HUAWEI WATCH 4 programează procesorul pentru rularea aplicaţiilor în funcţie de scenariile utilizatorilor, asigurând o experienţă fără cusur şi minimizând în acelaşi timp consumul de energie.

Cu capacităţi dual-mode, HUAWEI WATCH 4 Pro şi HUAWEI WATCH 4 oferă 4,5 zile şi, respectiv, 3 zile de autonomie a bateriei în scenarii de utilizare tipice cu Modul Standard. Pentru o utilizare prelungită, utilizatorii pot trece la modul Ultra-long Battery Life Mode, oferind o autonomie de până la 21 de zile şi 14 zile pentru HUAWEI WATCH 4 Pro şi HUAWEI WATCH 4, respectiv HUAWEI WATCH 4.

În acest mod, experienţa utilizatorului nu este compromisă şi pot fi folosite în continuare pe deplin caracteristici precum modul sport şi monitorizarea sănătăţii. Atunci când bateria se epuizează în cele din urmă, seria HUAWEI WATCH 4 vine cu capacităţile HUAWEI WATCH Wireless SuperCharge pentru o experienţă de încărcare rapidă şi convenabilă. O scurtă încărcare de 15 minute le va oferi utilizatorilor o zi întreagă de utilizare.

Preţuri şi disponibilitate

Seria HUAWEI WATCH 4 este disponibilă la precomandă până pe data de 21 iunie, cu preţuri începând de la 2499 Lei, în magazinului online HuaweiStore.ro.

Printre beneficiile de care clienţii HUAWEI se pot bucura până pe 21 iunie, la achiziţia noului HUAWEI WATCH 4 sau WATCH 4 Pro se numără:

  • O pereche de căşti FreeBuds 5i
  • Un voucher de reducere în valoare de 200 de lei valabil doar pentru WATCH 4 Series, ce poate fi obţinut prin abonarea la newsletter
  • Dublu puncte HUAWEI, până la 59 lei, echivalentul a 5998 puncte, ce pot fi utilizate ca discount la următoarea comandă în HUAWEI Store.

 

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi: https://consumer.huawei.com/ro/wearables/watch-4-series/buy/

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici