HUAWEI a lansat nova 11 şi nova 11 Pro. Toate detaliile şi preţurile noilor flagship-uri

HUAWEI a anunţat astăzi lansarea seriei HUAWEI nova 11, care cuprinde noi smartphone-uri cu un design unic şi luxos. Bazându-se pe moştenirea brandului nova, nova 11 şi nova 11 Pro vin cu XD Portrait şi cu HUAWEI Multi-Vision Photography, sistem recent actualizat, pentru realizarea de portrete extraordinare. Designul Super Star Orbit Ring integrează perfect estetica în zona lentilelor, iar sticla Kunlun Glass ultra-rezistentă oferă fiabilitate maximă. În plus, EMUI 13 alimentează nova Game Engine şi, împreună cu SuperCharge Turbo, fac ca seria nova să beneficieze de o formă mai elegantă şi să fie mai inteligentă şi mai sigură.

251 afișări
Imaginea articolului HUAWEI a lansat nova 11 şi nova 11 Pro. Toate detaliile şi preţurile noilor flagship-uri

HUAWEI a lansat nova 11 şi nova 11 Pro. Toate detaliile şi preţurile noilor flagship-uri

Seria nova 11 - două versiuni care arată elegant şi sunt rezistente

Seria nova 11 este disponibilă în două variante: Flawless OLED Curved Display şi Flawless OLED Flat-Edge Display. Modelul nova 11 Pro are un ecran de 6,78 inci1 proiectat cu margini teşite la 66°, oferind o aderenţă confortabilă la utilizare. Ecranul său are o capacitate de rezistenţă la cădere de 10 ori mai mare decât cea a modelului nova 10 Pro, datorită sticlei Kunlun Glass personalizată2.

Modelul nova 11 se evidenţiază imediat prin greutatea şi grosimea reduse. HUAWEI nova 11 este subţire, cu impresionanta grosime de doar 6,88 mm, şi uşor, cântărind doar 168 de grame3. Marginile extrem de înguste ale display-ului de 6,7 inci generează un raport ecran/corp ridicat, de 93,4%. Designul premium şi minimalist creează o experienţă imersivă cu o viziune fără limite.

Seria nova 11 integrează vitalitatea şi personalitatea tinerilor în conceptul său de design, stabilindu-se ca un punct de referinţă în materie de modă pentru telefoane. Este disponibil în două culori: Verde şi Negru. Modelele HUAWEI nova 11 Pro Verde şi Negru prezintă în premieră modelul nova Monogram Vegan Leather Design.

După sute de încercări şi inovaţii, precum şi după ajustări repetate ale matriţei şi teste de temperatură şi presiune, HUAWEI nova 11 Pro a găsit în sfârşit potrivirea perfectă între pielea vegană şi rama centrală. Modelul de granulaţie lychee, preferat de tineri, este ales pentru a oferi o atingere şi o senzaţie relaxantă pe piele, precum şi o rezistenţă ridicată la cădere şi la uzură. În acelaşi timp, logo-ul clasic nova este plasat pe capacul din spate prin integrarea mai multor elemente, creând un sentiment de apartenenţă pentru utilizatorii nova. Verdele cu designul monogramei nova aduc acestui telefon o frumuseţe de admirat.

Seria HUAWEI nova 11 este prima care lansează sistemul Display Turbo, cu tehnologiile de afişare HDR foto high dynamic display, 1440 Hz PWM dimming şi tehnologii de îmbunătăţire a sincronizării tactile pentru a maximiza performanţa ecranului. Kunlun Glass îşi face apariţia pentru prima dată pe seria nova. Prin injectarea îmbunătăţită a ionilor compozit, sunt generate sute de milioane de cristale nanometrice, îmbunătăţind semnificativ robusteţea sticlei. Capacitatea de rezistenţă la cădere a telefonului este, de asemenea, de 10 ori mai puternică decât cea a modelului nova 10 Pro, fiind şi mai fiabil1. HUAWEI Kunlun Glass este primul care a obţinut certificarea de cinci stele de rezistenţă la cădere a sticlei din partea SGS din Elveţia.

Modul HUAWEI Multi-Vision îmbunătăţit surprinde imagini de aproape şi de la mare distanţă

Seria nova 11 a actualizat mai multe tehnologii de imagistică pentru a oferi o experienţă extraordinară de realizare a portretelor, potrivită pentru toate tipurile de fotografii, de la cele de grup la cele close-up. Seria nova 11 adoptă pentru prima dată XD Portrait, pentru a scoate perfect în evidenţă fiecare detaliu. Cu ajutorul tehnologiei de îmbunătăţire a portretelor în condiţii de iluminare slabă, pot fi captate şi afişate detalii mai bogate şi culori mai autentice chiar şi în medii slab iluminate, astfel încât textura şi tonul natural al pielii pot fi păstrate fidel. Mai mult, tehnologia inteligentă de îmbunătăţire a luminii şi umbrelor portretelor ajută la prezentarea unui machiaj autentic şi mai rafinat.

Nova 11 Pro valorifică tehnologia îmbunătăţită HUAWEI Multi-Vision Photography, cu 60 MP Ultra Portrait Dual Camera, unghi ultra-wide de 100 de grade, 1/2.61 inci, calitate a imaginii 4K2, precum şi rezoluţie şi sensibilitate la lumină excelente. Camera frontală de 8 MP Close-up Portrait suportă un zoom optic 2x şi un zoom digital de până la 5x, inclusiv de 0,7x pentru fotografii de grup, de 1x pentru selfie HD, de 2x  pentru portret texturat şi de 5x pentru o experienţă close-up de machiaj, toate cu obiectivul de a surprinde clar frumuseţea la diferite distanţe.

Camera Ultra Vision de 50 MP este cea mai performantă cameră de spate din familia nova

Nova 11 Pro şi nova 11 se mândresc cu o cameră Ultra Vision de 50 MP, cu o unitate de imagistică RYYB Ultra Vision de 50 MP, şi cu o cameră Macro Ultra-Wide de 8 MP - excelente pentru a realiza fotografii fantastice. Există, de asemenea, senzorul de focalizare cu laser, cu autofocalizare, pentru a ajuta la capturarea rapidă a subiectului fotografiei. Matricea de filtre color RYYB creşte cantitatea de lumină care intră în cameră cu 40% faţă de matricea RGGB3, sporind claritatea şi detaliile imaginilor realizate în lumină scăzută. Sistemul nou de colectare a spectrului de mediu asigură că fiecare culoare va fi vie şi redată cu acurateţe, permiţând utilizatorilor să experimenteze adevăratele culori ale lumii ca niciodată, datorită senzorului de temperatură a culorii cu 10 canale.

Game changer în comunicaţii, jocuri, încărcare şi disipare de căldură

Seria HUAWEI nova 11 se mândreşte cu puternicul nova Game Engine, care a realizat optimizări pe toate planurile, de la programarea resurselor SoC, la reducerea încărcării GPU şi afişarea ecranului tactil, pentru o experienţă de joc de ultimă generaţie.

O disipare adecvată a căldurii este, de asemenea, importantă pentru a asigura o funcţionare fără probleme în modul jocuri. Seria nova 11 este echipată cu un sistem de răcire patentat de HUAWEI, din grafen, cu conductivitate termică ultra-înaltă, pentru a îmbunătăţi capacitatea de disipare a căldurii cu 7%4 faţă de generaţia anterioară. Designul cu 10 canale şi dot-matrix water-pool îmbunătăţeşte eficienţa de disipare a căldurii VC cu 60%5 faţă de soluţiile tradiţionale.

Telefonul vine, de asemenea, cu algoritmi de predicţie inteligentă, pentru a creşte durata de viaţă a bateriei pentru jocuri cu 10%, a reduce latenţa jocurilor cu 5% şi a scădea temperatura întregului dispozitiv cu 1°C , comparativ cu nova 10 Pro.

Seria HUAWEI nova 11 este echipată cu o baterie de 4500 mAh6, cu tehnologii cu o singură celulă şi multi-tab pentru a obţine o energie de lungă durată.

Nova 11 Pro beneficiază de HUAWEI 100 W SuperCharge Turbo7, astfel încât dispozitivul poate fi încărcat la 60% în 10 minute şi complet în 20 de minute atunci când ecranul este oprit.

Cea mai rapidă experienţă de încărcare poate fi obţinută atunci când ecranul este pornit şi smartphone-ul poate fi încărcat la 50% în 15 minute atunci când este utilizat pentru vizionarea de videoclipuri, pentru a ajuta utilizatorii să depăşească anxietatea legată de bateria descărcată8.

Experienţă mai rapidă, mai sigură şi mai inteligentă

Seria nova 11 este echipată cu EMUI 13, făcând posibile interacţiuni şi experienţe mai inteligente şi mai confortabile. Utilizatorii pot folosi funcţia Super Device9 pentru a conecta un telefon HUAWEI nova 11 Series cu o tabletă HUAWEI prin simpla glisare a pictogramei telefonului pe tabletă. Apoi pot afişa ecranul telefonului pe tabletă cu funcţia Multi-screen Collaboration, pentru operaţiuni între dispozitive fără probleme. Super Memo asigură compatibilitatea diverselor formate, precum video, audio, înregistrare audio, scris de mână, linkuri web, PPT şi PDF. Utilizatorii pot selecta cu uşurinţă mai multe elemente din favorite şi le pot glisa în orice loc dorit în memo, pe lângă inserarea de elemente din alte memo-uri pentru a crea unul nou. Funcţia SuperHub facilitează partajarea uşoară a conţinutului între aplicaţii şi dispozitive, prin simpla tragere a textului, imaginilor şi fişierelor în acest spaţiu. Funcţia are, de asemenea, capacitatea de a găsi, reutiliza şi şterge conţinutul anterior în loturi sau poate fi utilizată cu o singură mână.

Seria nova 11 protejează şi mai mult confidenţialitatea utilizatorului cu Privacy Centre, Security Centre, protecţia confidenţialităţii imaginii, pe lângă funcţiile AI de protecţie a securităţii. Accesul la permisiunile aplicaţiilor şi starea de securitate a dispozitivului sunt mai transparente şi controlabile decât au fost vreodată, oferind utilizatorilor cea mai mare relaxare.

Preţuri şi disponibilitate

Seria nova 11 va fi disponibilă pentru precomandă începând de astăzi, 8 iunie cu preţuri începând de la 2699 Lei în magazinului online HuaweiStore.ro.

Printre beneficiile de care clienţii HUAWEI se pot bucura până pe 21 iunie, la achiziţia noului HUAWEI nova 11 sau nova 11 Pro se numără:
    • O pereche de căşti FreeBuds 5i
    • Un voucher de reducere în valoare de 200 de lei valabil doar pentru seria nova 11, ce poate fi obţinut prin abonarea la newsletter
    • Dublu puncte HUAWEI, până la 63 lei, echivalentul a 6399 puncte HUAWEI, ce pot fi utilizate ca discount la următoarea comandă în HUAWEI Store.
    • Pentru mai multe informaţii, vizitaţi: https://consumer.huawei.com/ro/offer/lansare-produse-noi-huawei-store/

AppGallery: o gamă completă de aplicaţii funcţionale

Ca întotdeauna în cazul smartphone-urilor HUAWEI, noua serie nova 11 vine cu o gamă completă de aplicaţii funcţionale preinstalate. Fiind al treilea cel mai mare magazin de aplicaţii din lume, AppGallery şi-a câştigat reputaţia de depozit pentru mii de aplicaţii şi, după cum ştiu deja clienţii HUAWEI, multe dintre acestea sunt titluri de top la nivel mondial. Pe AppGallery, utilizatorii de smartphone-uri HUAWEI pot găsi 18 categorii cuprinzătoare şi de înaltă calitate, care acoperă aplicaţii de top la nivel global şi local, inclusiv navigaţie şi transport, ştiri, social media, finanţe, divertisment şi altele. AppGallery este disponibilă în peste 170 de ţări şi regiuni, cu peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global şi 6 milioane de dezvoltatori înregistraţi.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici