Instagram plănuieşte un chatbot AI de tip ChatGPT cu personalităţi multiple

Instagram lucrează la un chatbot cu inteligenţă artificială cu 30 de personalităţi diferite cu care utilizatorii pot interacţiona.

169 afișări
Imaginea articolului Instagram plănuieşte un chatbot AI de tip ChatGPT cu personalităţi multiple

Instagram plănuieşte un chatbot AI de tip ChatGPT cu personalităţi multiple

Cercetătorul de aplicaţii Alessandro Paluzzi a împărtăşit capturi de ecran ale funcţiei "Chat with an AI", dezvăluind detalii despre un agent de inteligenţă artificială similar cu ChatGPT.
 
Acesta le oferă utilizatorilor opţiunea de a pune întrebări şi de a cere sfaturi, precum şi un instrument de asistenţă la scriere pentru a-i ajuta să compună mesaje.
 
"Aduceţi inteligenţa artificială în chat-urile dvs. pentru o experienţă mai distractivă şi mai captivantă", se arată în imagini. "Discutaţi cu 30 de personalităţi AI şi găsiţi-o pe cea care vă place cel mai mult."
 
Nu este încă clar când intenţionează Instagram să lanseze chatbotul AI, scrie Independent
 
Mai multe alte platforme de socializare au lansat deja instrumente de inteligenţă artificială similare.
 
În februarie, Snapchat a dezvăluit chatbotul "My AI", care este alimentat de tehnologia ChatGPT a OpenAI.
 
Instrumentul poate fi folosit pentru a "răspunde la o întrebări de trivia, pentru a oferi sfaturi cu privire la cadoul perfect pentru ziua de naştere a prietenei tale cele mai bune, pentru a te ajuta să planifici o excursie pentru un weekend prelungit sau pentru a sugera ce să pregăteşti pentru cină", potrivit Snapchat.
 
Aceasta a fost întâmpinată cu scepticism din partea unor utilizatori, care au raportat pe reţelele de socializare că nu s-au simţit confortabil împărtăşindu-şi datele cu chatbotul AI.
 
De asemenea, TikTok testează în prezent un chatbot în aplicaţie numit Tako, care a fost lansat în mod limitat în câteva ţări selectate, cum ar fi Filipine.
 
"A fi în fruntea inovaţiei este esenţial pentru a construi experienţa TikTok, iar noi explorăm mereu noi tehnologii care adaugă valoare comunităţii noastre", a declarat un purtător de cuvânt al TikTok.
 
"În anumite pieţe, testăm noi modalităţi de a stimula căutarea şi descoperirea pe TikTok şi aşteptăm cu nerăbdare să învăţăm de la comunitatea noastră, în timp ce continuăm să creăm un loc sigur care distrează, inspiră creativitatea şi stimulează cultura."

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici