Microsoft lansează o nouă versiune de Windows în această lună

  • Compania lucrează la o actualizare a Windows cu numele de cod Sun Valley, care include un aspect mai modern.
  • Microsoft a anunţat cea mai recentă actualizare Windows 10 luna trecută, cu doar uşoare modificări.
3512 afișări
Imaginea articolului Microsoft lansează o nouă versiune de Windows în această lună

Microsoft lansează o nouă versiune de Windows în această lună

Microsoft a declarat miercuri că va lansa „următoarea generaţie de Windows” pe 24 iunie, anunţă CNBC. 
 
Anunţul vine la o săptămână după ce Satya Nadella, Ceo Microsoft, a vorbit de îmbunătăţiri majore ale sistemului de operare pentru PC, atât pentru dezvoltatori, cât şi pentru creatori.

Windows, cel mai răspândit sistem de operare pentru computerele personale, este sursa a 14% din veniturile totale ale Microsoft, una dintre cele mai valoroase companii din lume.

Windows 10 a devenit disponibil în 2015.

Nadella a făcut anunţurile săptămâna trecută, la scurt timp după ce compania a anunţat că nu va livra Windows 10X. Acest sistem de operare a fost iniţial conceput pentru dispozitive cu ecran dublu, cum ar fi Surface Neo.

Microsoft a anunţat cea mai recentă actualizare Windows 10 luna trecută, cu doar uşoare modificări.

Compania lucrează la o actualizare a Windows cu numele de cod Sun Valley, care include un aspect mai modern, a raportat site-ul web de ştiri tehnologice Windows Central în februarie. Site-ul a mai spus că Microsoft ar putea faceo actualizare a magazinului său de aplicaţii Windows, care ar permite dezvoltatorilor să utilizeze sisteme comerciale terţe, alături de Sun Valley.

Evenimentul va avea loc online la 11 a.m. ET, potrivit unei invitaţii pe care compania a trimis-o reporterilor. Nadella va fi acolo, alături de Panos Panay, directorul de produse Microsoft.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici