Nikon ZFC, cel mai nou aparat foto lansat de Nikon, inspirat de moda retro

  • Nikon ZFC este inspirat de aparatul foto pe film din anii '80, Nikon FM2.
  • Noul model este un mirrorless cu senzor APS-C, de 20 MP.
  • Preţul de body este de 960$ şi cel de kit, cu obiectivul 16-50 mm, este de 1099$, şi va fi disponibil din iulie.
729 afișări
Imaginea articolului Nikon ZFC, cel mai nou aparat foto lansat de Nikon, inspirat de moda retro

Nikon ZFC

Nikon surprinde lumea fotografiei cu o nouă lansare. ZFC este un mirrorless inspirat de Nikon FM2, aparat foto pe film, foarte popular în anii '80. Are un senzor APS-C de 20 megapixeli şi poate filma 4K cu 30 de cadre pe secundă.
 
În acelaşi timp, Canon a lansat modelul său de mirrorless, EOS R3. Aparatul lansat de Nikon este compatibil cu toata gama de obiective pe montură Z. Preţul body-ului este de 960$ şi ajunge la 1099$ împreună cu obiectivul 16-50 milimetri.
 
Aparatul va fi disponibil la sfârşitul lunii iulie.
 
Constantin Schiller ne spune de ce preferă acest model, în schimbul altor aparate.
 
CONSTANTIN SCHILLER - creator Nikon Z:
”Nikon ZFC mă ajută să fiu mai rapid în obţinerea fotografiei a ceea ce văd. Este uşor şi astfel îl iau după mine mai des decât o fac cu aparatul meu Z6”.
 
Pasionaţii de fotografie au primit cu braţele deschise noul aparat.
 
KAIMAN WONG - vlogger:
”Arată cool! Practic, aparatul se adresează fanilor seriei X de la Fujifilm şi de ce nu?! Nikon are o istorie uimitoare în crearea unor aparate foto care să arate foarte bine, iar acesta este unul dintre ele”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici