Video Noua opţiune Google Assistant, Hold for Me: Nu mai pierzi timpul aşteptând la telefon

  • Google a prezentat noua opţiune pentru Google Assistant, Hold for Me
  • Când eşti pus în aşteptare la telefon, Google Assistant începe monitorizarea
  • În momentul în care o persoană răspunde, telefonul te notifică
880 afișări

Cred că nici tu nu eşti mare fan al telefoanelor în aşteptare, să asculţi muzica aceea insipidă şi mesajele care se tot repetă minute în şir, până catadixeşte cineva să-ţi răspundă. Plus că nu poţi face mare lucru în perioada asta, pentru că, nu-i aşa, poate răspunde cineva.

Google s-a gândit să-ţi facă viaţa mai uşoară cu opţiunea Hold for Me. Uite cum funcţionează. Suni la un număr de telefon şi eşti pus în aşteptare. Google Assistant începe monitorizarea şi algoritmul de inteligenţă artificială detectează momentul în care o persoană ia legătura cu tine. În momentul respectiv te anunţă printr-un sunet, prin vibraţii şi cu o notificare care apare pe ecranul telefonului.

Deocamdată, opţiunea e disponibilă doar pe noile telefoane Pixel ale Google, dar curând va fi extinsă pentru toate telefoanele cu Android.

Designerul Linus Boman abia aşteaptă ca opţiunea să devină disponibilă şi pe telefonul lui.

„Ştiţi ce-mi consumă o parte frustrant de mare din viaţă? Aşteptarea la telefon. Aştept la bancă, aştept la firma de curierat care mi-a pierdut pachetele, aştept la taxe şi impozite. Cred că pierd între o oră şi trei ore pe lună aşteptând şi toate se adună”, spune Linus Boman.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici