Nouă versiune a aplicaţiei de plată a parcărilor administrate de Primăria Capitalei

Primarul general Nicuşor Dan anunţă, duminică faptul că a fost lansată, de către Compania Municipală Parking, o nouă versiune a aplicaţiei de plată a parcărilor administrate de Primăria Capitalei.

1901 afișări
Imaginea articolului Nouă versiune a aplicaţiei de plată a parcărilor administrate de Primăria Capitalei

Nouă versiune a aplicaţiei de plată a parcărilor administrate de Primăria Capitalei

Nicuşor Dan spune că noua versiune permite plata parcării fără cont, achitarea în avans a taxei şi plata simultană pentru mai multe maşini.

Noua aplicaţie conţine o hartă interactivă a oraşului care îi ajută pe utilizatori să identifice cele mai convenabile locuri de parcare în funcţie de locul în care se află, precum şi disponibilitatea acestora.

Potrivit statisticilor Companiei Municipale Parking, procentul de utilizare a formelor digitale de plată a crescut în ultima perioadă cu 80%, ceea ce înseamnă că şoferii bucureşteni preferă să apeleze la acest tip de aplicaţii.

Primarul general adaugă, pe pagina sa de Facebook, faptul că noua versiune a aplicaţiei se poate descărca despre AppStore şi Google Store.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici