Noul Echo Show 10 îţi poate monitoriza căţelul lăsat singur acasă

  • Tableta este revoluţionară prin faptul că se roteşte automat, în funcţie de locul din care primeşte mesaje vocale.
  • Un ecran rotativ de 10 inci recunoaşte poziţia şi se mulează nevoilor pentru uşurarea activităţilor.
  • Funcţionează şi ca un regizor. Dacă ne îndepărtăm, imaginea va fi mărită automat, pentru a fi văzuţi excelent de interlocutor.
  • Funcţiile sunt diverse. De exemplu, cea de comandă vocală a dispozitivelor compatibile (becurile, luminile şi diverse aparate).
254 afișări
Imaginea articolului Noul Echo Show 10 îţi poate monitoriza căţelul lăsat singur acasă

Echo Show 10

Echo Show 10, din gama de dispozitive marca Amazon cu cel mai faimos asistent vocal din lume, este îmbogăţită cu o nouă perlă. Este vorba de cel mai bun dispozitiv aflat pe piaţă, cu îmbunătăţiri tehnologice mari, cu un detaliu mai presus de toate: capacitatea de rotire.

Echo Show 10 este de fapt echipat cu un ecran de 10 inci, o tabletă reală, evident tactilă, foarte utilă pentru vizionarea de videoclipuri, seriale TV sau pentru a îndeplini mai bine una dintre funcţiile sale cele mai caracteristice: cea a apelurilor video.

Totuşi, ceea ce este total inovator este că afişajul se roteşte la 360 de grade, o funcţie foarte utilă, de exemplu, într-un mediu precum bucătăria, unde îl puteţi folosi pentru a urma o reţetă video în timp ce vă deplasaţi.

Nu numai asta. Mişcarea este total automată şi are loc urmând direcţia din care provine vocea. Şi, ca şi ecranul, camera are şi o funcţie similară. De fapt, în timpul apelului video, Echo Show 10 ne va recunoaşte poziţia şi ne va mări, ca şi când ar fi fost un regizor. Astfel, dacă ne îndepărtăm, interlocutorul va continua să ne vadă bine.

Sistemul audio este, de asemenea, excelent. Pe lângă cele două difuzoare (integrate în ecran şi care ne vor urma apoi cu audio), este echipat şi cu un subwoofer care garantează un bas performant.

Ajută la utilizarea diferitelor aplicaţii digitale, de streaming video şi audio până la comanda vocală a dispozitivelor compatibile (cum ar fi becurile, luminile şi diverse aparate).

Camera poate acţiona şi ca o funcţie de supraveghere video la distanţă (de exemplu, pentru a ne monitoriza casa sau animalul de companie).
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici