Nu toată lumea vrea să meargă complet electric. Producătorul de maşini care speră să ţină în viaţă motorul cu combustie

Marca de maşini sport Lamborghini a grupului Volkswagen doreşte să menţină în viaţă vehiculele cu motoare cu combustie dincolo de sfârşitul deceniului, a declarat directorul executiv al unităţii, Stephan Winkelmann, pentru un săptămânal german.

10929 afișări
Imaginea articolului Nu toată lumea vrea să meargă complet electric. Producătorul de maşini care speră să ţină în viaţă motorul cu combustie

Nu toată lumea vrea să mergă complet electric. Producătorul de maşini care speră să ţină în viaţă motorul cu combustie

"După hibridizare, vom aştepta să vedem dacă va fi posibil să oferim vehicule cu motor cu combustie internă după 2030", a declarat Stephan Winkelmann pentru Welt am Sonntag.

"O posibilitate ar fi să menţinem în viaţă vehiculele cu motor cu combustie prin intermediul combustibililor sintetici"

Winkelmann a declarat luna trecută că Lamborghini plănuia să lanseze primul său model complet electric la sfârşitul acestui deceniu, subliniind o abordare mai prudentă după ce anul trecut a comentat că o lansare era planificată pentru a doua jumătate a deceniului, relatează Reuters.

Lamborghini, la fel ca şi rivalii cheie Ferrari, Aston Martin Lagonda şi McLaren, se luptă cu modul în care să îşi mute modele câtre baterii fără a pierde performanţele ridicate care susţin preţurile lor premium.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici