O compania din Taiwan pregăteşte un ebook reader care se deschide ca o carte

  • E Ink pregăteşte un ebook reader pliabil
  • Device-ul va da şi mai mult senzaţia de carte
  • Vei putea lua notiţe cu un stilus
492 afișări
Imaginea articolului O compania din Taiwan pregăteşte un ebook reader care se deschide ca o carte

Sursa foto: profimedia

Dacă-ţi plac cărţile, uite un device pentru tine. E Ink pregăteşte primul ebook reader pliabil.

Deşi nu face titluri de-o şchioapă, ca Samsung Galaxy Fold, ar putea să te facă să te mai gândeşti odată să treci de la cartea clasică la cea electronică. Display-ul îţi permite să citeşti chiar şi în bătaia soarelui, pentru noapte are două lămpi inteligent camuflate în ramă, iar dacă vrei să iei notiţe, o poţi face cu un stilus. Măreşti sau micşorezi textul după dorinţă şi dai pagina cu un swipe.

Îţi mai spun că pe un asemnea device poţi avea la îndemână mii de cărţi. Deocamdată e un prototip, dar nu va mai dura mult până va fi disponibil pe piaţă. Şi atunci vei avea de făcut o alegere dificilă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici