O oră unică pentru precomenzi la iPhone. Vineri, de la ora 15.00, ora României, poţi să comanzi noile modele

  • Apple introduce ora unică pentru pre-comenzile noilor device-uri
  • Vineri, de la ora 15.00, ora României, poţi să comanzi noile iPhone
  • iPhone 12 Pro Max şi iPhone 12 mini vor putea fi comandate din 6 noiembrie
1348 afișări
Imaginea articolului O oră unică pentru precomenzi la iPhone. Vineri, de la ora 15.00, ora României, poţi să comanzi noile modele

Sursa foto: Mediafaxfoto

Până acum erai obişnuit ca precomenzile pentru device-urile Apple să înceapă la miezul nopţii după ora locală a ţării în care locuieşti.

De data asta, lucrurile se schimbă. Precomenzile vor începe vineri la o oră unică în toată lumea. Vei putea să comanzi noile iPhone 12 şi iPhone 12 Pro, de la ora 5 dimineaţa, ora Pacificului în Statele Unite, adică ora 15.00, ora Romaniei.

Livrările vor începe vinerea viitoare.

Pentru iPhone 12 Pro Max şi iPhone 12 mini va trebui să mai ai răbdare până pe 6 noiembrie.

E bine să ştii că pentru iPhone 12 va trebui să dai cam 900 de euro, în vreme ce un iPhone 12 Pro îţi va scoate din buzunar cam 1.100 de euro. Şi nu uita că telefonul vine fără încărcător şi fără căşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici