(P) Huse şi folii pentru iPad Air 2022 de la GSMnet

Suntem generaţia care iubeşte să fie conectată în orice moment al zilei la ultimele descoperiri în materie de tehnologie mobilă. Fie că vorbim de laptopuri, căşti wireless sau iPhone-uri, vrem să fim siguri că acestea funcţionează la capacitate maximă.

104 afișări
Imaginea articolului (P) Huse şi folii pentru iPad Air 2022 de la GSMnet

Sursa foto: apple.com

De aceea, este indicat să avem grijă de aceste gadgeturi, să le protejăm cu huse şi folii adecvate fiecărui model, să le îmbunătăţim performanţele cu update-uri sau cu actualizări în permanenţă.

Dintre furnizorii de telefoane şi accesorii iPhone prezenţi pe piaţa de profil se remarcă Gsmnet, o firmă care dispune de o gamă largă de produse printre care amintim de accesorii telefoane şi tablete, huse, încărcătoare, folii protecţie, piese şi componente necesare unei bune funcţionări a telefonului.

Accesorii pentru Apple iPad, indispensabil unei bune funcţionări

Dintre gadgeturile preferate de mulţi români se numără şi Apple iPad-ul, deoarece acesta prezintă garanţia calităţii şi a performanţei prin marca binecunoscută pe care o reprezintă.

Pentru ca performanţa acesteia să fie la un nivel optim, e bine să ca acesta să fie protejat cu huse si folii pt iPad Air 2022, acestea fiind printre ultimele apariţii pe piaţă.

Aşadar puteţi găsi la Gsmnet folii de protecţie pentru Apple IPad Air (2022). Acestea prezintă o serie de proprietăţi cum ar fi:

  • Folie din sticlă securizată pentru protecţia ecranului, cu duritate 9H.
  • Marginile rotunjite ale foliei asigură o acoperire şi potrivire perfectă pe ecranul telefonului.
  • Stratul anti-bacterian aplicat foliei de protecţie vă protejează ecranul de grăsime, praf sau amprente.
  • Metoda simplă de aplicare pe ecranul telefonului, ce poate fi folosită de oricine, cu rezultate perfecte.

Aspectul foliei este transparent, iar tipul de acoperire este adecvat pentru o suprafaţă plană.

Huse, modele diverse în culori pastelate

Husele prezente în magazinul Gsmnet se prezintă sub o multitudine de modele dar, pe lângă rolul de protecţie, se remarcă şi faptul că sunt colorate, înveselind astfel ansamblul gadgetului.

Astfel avem aici husă pentru tabletă pentru Apple iPad Air (2022), în culorile  verde, roz, bleu şi gri.

Husa este model ultra slim şi uşoară, se pliază în forma de Y şi are 3 posibilităţi de vizualizare  adică peisaj, portret şi orientare la tastare.

Este proiectată cu ataşament magnetic şi şi decupaje precise ce conferă acces rapid la porturi, camere sau touch ID. Prezintă şi ioni de nanoargint antibacterieni care ucid până la 99,9% dintre agenţii patogeni dăunători, de pe orice suprafaţă.

Accesorii iPhone, de toate pentru toţi 

Acestea sunt importante, deoarece păstrează telefonul într-o stare bună de funcţionare cât mai mult timp. Vorbim aici de încărcătoare, inclusiv cele care pot fi folosite în maşină, de reţea, pentru casă sau birou. De asemenea, încărcătoarele wireless sunt un must-have.

Căştile sunt nelipsite, în special modelul Bluetooth, uşor de conectat.

Suporturile şi diverse metode de prindere sunt nelipsite şi ele, fie că e vorba de munca la birou sau pentru ca telefonul să fie bine fixat în timpul mersului cu maşina.

Desigur, nu pot lipsi foliile de protecţie de foarte bună calitate, rezistente atât la lovituri, cât şi la zgârieturi.

Mai multe detalii şi informaţii se găsesc pe site-ul oficial al brandului.

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici