VIDEO Noua Infiniti: Prezentare cu cântec. Japonezii de la Nissan dezvăluie modelul de lux Infiniti QX55

  • Infiniti FX a fost primul crossover-coupe când a apărut în 2002
  • Noul Infiniti QX55 aduce o parte din design-ul acelui model în prezent
  • Maşina are tehnologie de ultimă oră şi un motor de 2 litri cu 268CP
384 afișări
Imaginea articolului VIDEO Noua Infiniti: Prezentare cu cântec. Japonezii de la Nissan dezvăluie modelul de lux Infiniti QX55

FOTO: YouTube Infiniti USA

Dacă îţi plac concertele şi maşinile, află că Nissan a decis să le combine când a prezentat ultimul model de maşină de lux.

Infiniti este divizia vehiculelor de lux din cadrul Nissan. Japonezii şi-au făcut un nume cu modelele la graniţa dintre coupe şi SUV. Iar noul model QX55 a fost prezentat la Teatrul Belasco din Los Angeles cu un concert. Noul model împrumută trăsături de la versiunea originală de crossover-coupe din 2002. Astfel, speră să aibă un atu în lupta cu BMW X4 şi Mercedes GCL Coupe.
 
Motorul este un VC Turbo de 2 litri care dezvoltă 272 cai putere. Interiorul este spectaculos: încărcare wireless pentru device-uri, Android Auto, hotspot-uri wireless. Şi nu mai puţine de 16 boxe de la producătorul renumit Bose.
 
Maşina va ajunge mai întâi în Statele Unite în primăvara lui 2021 şi va costa în jur de 50.000 de dolari.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici