Prince of Persia a înviat. Când va fi lansat jocul şi pe ce console va fi disponibil

  • La Ubisoft Forward a fost anunţat remake-ul Prince of Persia: The Forgotten Sands
  • Jocul va fi lansat pe 21 ianuarie 2021, la mai bine de 10 ani de la lansarea originalului
  • Va fi disponibil pe PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X şi PC
247 afișări
Imaginea articolului Prince of Persia a înviat. Când va fi lansat jocul şi pe ce console va fi disponibil

Prince of Persia a înviat. Când va fi lansat jocul şi pe ce console va fi disponibil

Credeai că franciza "Prince of Persia" e moartă şi îngropată? Surpriza a venit la evenimentul anual Ubisoft Forward, unde a fost anunţat un remake pentru "The Forgotten Sands".

Jocul lansat acum 10 ani, refăcut şi îmbunătăţit, va fi lansat pe 21 ianuarie anul viitor. Va fi disponibil pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X şi PC, iar vocea Prinţului va fi dată de Yuri Lowenthal, pe care poate l-ai auzit în jocurile "Spider-Man", de la Marvel.

"Prince of Persia: The Forgotten Sands" se alătură astfel unor jocuri clasice care au avut parte de remake-uri, din care-ţi amintesc de "Resident Evil", "Final Fantasy", "Super Mario All Stars" sau "The Legend of Zelda".

Remake-ul va fi una dintre principalele surse de venituri pentru Ubisoft iar compania pregăteşte şi alte surprize din această franciză.

Cătălin, gamer cu vechime, îşi aduce aminte că "The Forgotten Sands" a fost preferatul său din toată seria "Prince of Persia".

Cătălin Pop, un gamer extrem de pasionat, a precizat: ”Am descoperit Prince of Persia prin 1993, cred, când apăruse deja al doilea joc, dar eu le-am luat de la capăt şi le-am jucat pe toate. Nici nu mai ştiu câte nopţi am pierdut jucând jocul ăsta. Le-am jucat pe toate, de la un capăt la celălalt, însă cel mai complet şi cel mai complex şi preferatul meu, totodată, a rămas The Forgotten Sands. Iar dacă Ubisoft vrea să lanseze remake-ul după The Forgotten Sands, abia aştept să pun mâna pe el”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici