Rolls-Royce nu îi face competiţie Teslei, deja a câştigat

  • Super luxul din vis a devenit acum realitate
  • Rolls-Royce colaborează cu Lunaz Design şi fac minuni împreună
  • Au lansat prima capodoperă şi multe altele urmează să fie create
1771 afișări
Imaginea articolului Rolls-Royce nu îi face competiţie Teslei, deja a câştigat

Dacă tot devine un trend cu maşinile electrice, atunci Rolls-Royce vrea să participe deasemenea. Însă, face lucrurile ceva mai diferite.

A colaborat cu Lunaz Design şi a restaurat un sectaculos model clasic şi i-a pus un motor electric

Maşina este pentru pretenţiosi şi întruchipează super-luxul adevărat.

Modelul este un Phantom din 1960, costă aproximativ 655.000 de dolari şi este promovat ca singura maşină electrică din lume pentru care ai nevoie de un şofer.

Ar fi şi culmea să o conduci altfel, dar s-au mai văzut cazuri în care proprietarii îşi conduc singuri maşinile din zona de super lux.

Maşina a primit faruri led, noi sisteme de suspensie, de direcţie şi frânare, dar a făcut şi o banchetă extraodinar de confortabilă, ca să îţi amintească de faptul că în aceasta maşină stai în spate, nu la volan.

Primul model abia a ieşit de pe linia de asamblare, însă Rolls-Royce şi-a propus să modernizeze alte 30 de modele, mai vechi şi mai noi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici