Samsung a lansat Galaxy Note 20 Ultra, telefonul cu cele mai tari specificaţii de pe piaţă.

  • Samsung a lansat astăzi la evenimentul Unpacked noua serie de telefoane Galaxy Note 20
  • Vârful de gamă este Galaxy Note 20 Ultra, telefonul cu cele mai tari specificaţii de pe piaţă la ora actuală
  • Preţul de pornire pentru noul Note 20 Ultra este unul piperat: 1.299 de dolari
2333 afișări
Imaginea articolului Samsung a lansat Galaxy Note 20 Ultra, telefonul cu cele mai tari specificaţii de pe piaţă.

Samsung a lansat Galaxy Note 20 Ultra, telefonul cu cele mai tari specificaţii de pe piaţă.

Aşteptarea a luat sfârşit. Samsung a anunţat astăzi noile telefoane din seria Note 20. Vârful de gamă poartă denumirea de Ultra iar primele impresii cu telefonul au apărut deja. Telefonul impresionează cu schimbarea de design şi cu camera care reprezintă un progres faţă de seria S20. Însă punctul forte al tuturor telefoanelor din seria Note 20 este pixul inteligent S-Pen, care este de aproape 5 ori mai rapid ca până acum.

„Această ieşire a camerei este enormă! Am fost la un pas să mă enervez din această cauză, dar apoi am realizat că se întâmpla asta pentru că telefonul în sine e mai subţire. Este cel mai important upgrade din ultima vreme. Dacă ai folosit un S-Pen, poate că ai fost surprins de răspunsul rapid şi senzaţia oferită. Dar cu acesta au scăzut timpul de răspuns de la 42 de milisecunde la 9 milisecunde”, spune Mrwhostheboss, un YouTuber popular.

„Este un display uşor curbat pe margini, ceva ce eu personal sper să nu mai vedem. Însă nu se poate nega că, chiar şi în timpul limitat pe care l-am avut cu telefonul, este probabil cel mai bun display existent pe orice smartphone. Preţul piperat pe care încă nu vi l-am spus. Dar acest telefon are un preţ de pornire de 1.300 de dolari”, spune şi Marques Brownlee.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici