Samsung dezvăluie noul Galaxy S24 şi adaugă elemente AI în cadrul Evenimentului Galaxy Unpacked

  • Samsung dezvăluie noul Galaxy S24: detalii despre specificaţii şi evoluţii de design.
  • Evenimentul Galaxy Unpacked: Samsung plănuieşte să încorporeze tehnologia AI în noul său smartphone de top.
2762 afișări
Imaginea articolului Samsung dezvăluie noul Galaxy S24 şi adaugă elemente AI în cadrul Evenimentului Galaxy Unpacked

Sursa foto: Samsung

Samsung se pregăteşte pentru primul eveniment Galaxy Unpacked al anului pe 17 ianuarie, sub deviza "Galaxy AI is coming", cu dezbateri centrate pe inteligenţa artificială, scrie Mashable.

Cu toate că detaliile oficiale sunt limitate, vedeta evenimentului este aşteptată să fie seria Samsung Galaxy S24, inclusiv S24, S24+ şi S24 Ultra.

Zvonurile indică o evoluţie modestă a designului, un ecran mai plat pentru S24 Ultra şi îmbunătăţiri sporite la ecrane şi camere, probabil echipate cu cipul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3.

Un zvon sugerează că toate modelele Galaxy S24 vor începe cu 256GB de stocare şi 12GB de RAM. În ciuda posibilelor actualizări hardware, se aşteaptă ca preţurile să fie asemănătoare cu cele de anul trecut.

Evenimentul va pune accentul pe software, poziţionând noile telefoane ca "telefoane AI". Samsung are în plan să dezvăluie modelul său generativ de AI, Gauss AI, pentru aplicaţii în limbaj, cod şi prelucrare de imagini.

Compania ar putea, de asemenea, să prezinte dispozitive non-telefonice, cum ar fi laptopuri Galaxy Book Pro dar şi un tracker de fitness Galaxy Fit 3. Cu toate acestea, este aşteptată confirmarea oficială de la Samsung.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici