Samsung lanseaza 5 gadgeturi pe 5 august la ora 5

  • Samsung îşi lansează vârfurile de gamă pe 5 august, la Samsung Unpacked.
  • Printre ele, Galaxy Fold 2, Galaxy Note 20 Ultra, sau Galaxy Tab S7+.
  • Poţi vedea evenimentul online pe site-ul Samsung, de la ora 5 după amiază, ora României.
765 afișări
Imaginea articolului Samsung lanseaza 5 gadgeturi pe 5 august la ora 5

Samsung lanseaza 5 gadgeturi pe 5 august la ora 5

Poate că lumea s-a oprit puţin în loc, dar Samsung merge înainte, iar pe 5 august are loc cel mai important eveniment al producătorului coreean – Samsung Unpacked. Capete de afiş vor fi cele 5 device-uri vedetă.

Poate cel mai aşteptat este noul Galaxy Fold. Telefonul a fost ţinut mai în secret decât celelalte nave-amiral ale companiei. Se pare că problemele cu ecranul flexibil au fost rezolvate, dar şi alte scăpări ale precedentului model.

Galaxy Note 20 Ultra vine cu suport 5G şi se vrea un must have pentru doritorii de tehnologie de ultimă oră. Cu un preţ pe măsură, undeva în zona a 1.000 de dolari.

Despre Galaxy Tab S7+ se spune că e singurul competitor serios pentru iPad, cu o baterie de 10.000 de miliamperi-oră, ecran AMOLED şi, bineînţeles, suport 5G.

Galaxy Watch 3 seamănă surprinzător de mult cu un ceas obişnuit, aşa că va face mai uşoară tranziţia celor care ezită să cumpere un smartwatch. În plus, va fi oferit în două dimensiuni, de 41 şi de 45 de milimetri.

Poate nu în cele din urmă, Galaxy Buds Live, căşti pentru care coreenii au renunţat în ultimul moment la numele Galaxy Beans, chit că asemănarea cu două boabe de fasole e izbitoare. Poate unii de la Samsung chiar nu au simţul umorului.

Dacă vrei să vezi evenimentul, care anul ăsta va fi strict online, intră pe site-ul Samsung pe 5, la ora 5 după amiază, ora României. Asta da coincidenţă, 5 device-uri lansate pe 5 august, la ora 5 după amiază.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici