Sănătate pentru toţi – HUAWEI WATCH Series sărbătoreşte Ziua Mondială a Sănătăţii

Marcarea Zilei Mondiale a Sănătăţii, pe 7 aprilie, este o ocazie pentru conştientizarea problemelor legate de sănătate la nivel mondial şi totodată pentru o recunoaştere a impactul pe care dispozitivele inteligente îl au în monitorizarea şi asistenţa medicală.

155 afișări
Imaginea articolului Sănătate pentru toţi – HUAWEI  WATCH Series sărbătoreşte Ziua Mondială a Sănătăţii

Sănătate pentru toţi – HUAWEI WATCH Series sărbătoreşte Ziua Mondială a Sănătăţii

Studiile au arătat că, în prezent, una din trei persoane îşi monitorizează zilnic starea de sănătate cu ajutorul dispozitivelor inteligente, ceea ce evidenţiază şi mai mult preferinţa tot mai mare pentru un stil de viaţă mai sănătos şi necesitatea de a asigura accesul universal la soluţii de monitorizare a sănătăţii.
 
Pe aceeaşi direcţie cu tema din acest an pentru Ziua Mondială a Sănătăţii, HUAWEI  continuă să promoveze conceptul „Sănătate pentru toţi" oferindu-ne posibilitatea monitorizării permanente a stării de sănătate cu ajutorul suitei sale cuprinzătoare de dispozitive portabile inteligente. Datorită ceasurilor inteligente HUAWEI , putem avea grijă de propria sănătate la fel de uşor ca o atingere pe încheietura mâinii, iar utilizatorii pot astfel să ia măsuri proactive pentru a se păstra sănătoşi.

Aveţi grijă de sănătatea dumneavoastră, indiferent unde vă aflaţi

Pentru locuitorii oraşelor prinşi în agitaţia vieţii citadine, a fi atenţi la sănătate ar putea fi ultimul lucru la care se gândesc. Poate că unii cred că informaţiile precum ritmul cardiac şi nivelul SpO2 pot fi monitorizate doar cu ajutorul unor echipamente medicale voluminoase, însă ceasurile inteligente HUAWEI , purtate la încheietura mâinii, le oferă utilizatorilor cifre la fel de precise.
 
HUAWEI  îi ajută pe cei care locuiesc în zonele metropolitane şi care suferă de afecţiuni respiratorii să îşi ţină sub control starea de sănătate. Seria WATCH GT 3, inclusiv modelele GT 3, GT 3 Pro şi GT 3 SE, precum şi noul WATCH Ultimate, recent lansat, monitorizează concentraţia şi platoul SpO2 pe toată durata zilei, astfel că utilizatorii cunosc permanent starea lor fizică.
 
Tehnologia HUAWEI TruSeenTM 5.0+ creşte cu 5% precizia măsurării SpO2. Datele sunt îmbunătăţite şi mai mult de algoritmul inovator de ajustare a semnalului pe mai multe canale, care asigură acurateţea monitorizării în condiţii de temperatură scăzută, platou şi perfuzie limitată. 
 
Indiferent de mediu sau de afecţiune, utilizatorii nu vor mai trebui să îşi facă griji cu privire la monitorizarea sănătăţii lor respiratorii. De asemenea, cei care participă la activităţi fizice intense, cum ar fi drumeţiile sau joggingul, îşi pot urmări îndeaproape performanţa fizică prin monitorizarea nivelului de SpO2.

Monitorizarea fără efort a stării de sănătate pentru o mai bună productivitate şi confort psihic

Un studiu efectuat pe parcursul a 12 ani a constatat că persoanele care se simţeau stresate la locul de muncă aveau o probabilitate 68% mai mare de a muri din cauza bolilor de inimă, care pot fi cauzate de lipsa somnului. Dar atunci când monitorizarea sănătăţii este la fel de uşoară ca o atingere pe încheietura mâinii, lucrătorii de birou ocupaţi pot fi atenţionaţi să îşi rezerve timp pentru o odihnă adecvată.
 
Ceasurile inteligente HUAWEI sunt concepute pentru a face monitorizarea sănătăţii mai simplă, permiţând o autoîngrijire fără efort, dar eficientă. 
 
Echipate cu HUAWEI  TruSleep™ 3.0 recent actualizat, aceste dispozitive depăşesc toate limitările pentru a oferi o monitorizare precisă a somnului şi depistarea bolilor aferente. Acest lucru le permite utilizatorilor să îşi înţeleagă propriile modele de somn, să identifice posibilele probleme şi să solicite prompt asistenţă medicală de la instituţii medicale profesioniste atunci când este necesar.
 
Ceasurile inteligente HUAWEI  oferă remindere personalizate pentru somn. Chiar şi cu un program încărcat, smartwatch-ul este conceput pentru a ajuta utilizatorii să îşi recalibreze ciclurile de somn, îmbunătăţind astfel starea de spirit şi maximizând productivitatea la locul de muncă. Utilizatorii pot, de asemenea, să îşi urmărească sănătatea inimii cu ajutorul HUAWEI TruSeenTM 5.0+, care dispune de un nou modul PPG5.0, multisenzori şi tehnologie neuronală AI deep learning pentru a spori şi mai mult acurateţea rezultatelor.

Cunoaşte-ţi inima la fel de bine cum te cunoşti pe tine însuţi 

Cu un ceas inteligent HUAWEI , o ieşire memorabilă în oraş nu trebuie să fie marcată de probleme de sănătate. Adaptate pentru a veni în sprijinul utilizatorilor cu afecţiuni medicale, HUAWEI  WATCH GT 3 Pro şi HUAWEI  WATCH Ultimate sunt ambele echipate cu tehnologie ECG de ultimă generaţie, într-o fuziune perfectă între eficienţă şi precizie.
 
Funcţia ECG este concepută pentru a urmări sănătatea inimii cu precizie şi comod. Dispunând de un senzor actualizat, smartwatch-ul are un buton ECG care încorporează tehnologia electrozilor într-un buton mai mic, fără a pierde din acurateţe. Pe măsură ce societatea devine din ce în ce mai preocupată de sănătate, utilizatorii  sunt încurajaţi să înceapă să îşi monitorizeze preventiv starea de bine.
 
Pentru utilizatorii cu afecţiuni medicale cronice, este vital să urmărească starea inimii lor. Dincolo de colectarea datelor ECG, algoritmul de ritm cardiac oferă cu precizie analiză în timp real, detectarea ritmului sinusal şi a fibrilaţiei atriale, printre alte remindere. Datorită TruSeen™ 5.0+, capacitatea de procesare a datelor creşte de patru ori, reducând rata de pierdere a semnalului pentru o monitorizare cardiacă de calitate. Acest lucru îi ajută pe utilizatori să prevină în mod activ bolile vasculare şi să gestioneze afecţiunile existente, oferindu-le timp pentru a solicita sfaturi medicale profesionale, dacă este necesar.

Companionul ideal de fitness pentru o viaţă mai bună şi mai lungă 

Poate că cel mai important pentru bunăstarea pe termen lung este să duci un stil de viaţă activ. Ceasurile inteligente HUAWEI oferă diverse funcţii sportive, satisfăcând nevoile de mişcare ale tuturor utilizatorilor. 
 
Ceasurile inteligente HUAWEI sunt echipate cu peste 100 de moduri de sport care răspund diferitelor preferinţe. Gama extinsă de funcţii sportive este susţinută de algoritmul TruSport™ dezvoltat de HUAWEI , care oferă utilizatorilor evaluări sportive profesionale şi sugestii despre cum să facă exerciţii fizice mai eficiente şi să îşi dezvolte autodisciplina. De asemenea, alergătorii au la dispoziţie sfaturi profesionale de antrenament bazate pe date complete de alergare, îmbunătăţind regimul lor existent.
 
Monitorizarea activităţii sportive este, de asemenea, personalizată pentru a face experienţa exerciţiilor fizice mai bună. Conectarea datelor de pe smartwatch este compatibilă cu aplicaţiile de antrenament populare din întreaga lume, inclusiv cu aplicaţiile cunoscute precum Strava, permiţând utilizatorilor să beneficieze de o partajare convenabilă a datelor între aplicaţiile de antrenament.
 
Pentru utilizatorii care sunt în permanentă în mişcare, smartwatch-urile HUAWEI se adresează şi sporturilor care necesită explorarea unor terenuri necunoscute. HUAWEI WATCH GT 3, GT 3 Pro şi HUAWEI WATCH Ultimate sunt echipate cu Dual Band Five-System GNSS pentru o poziţionare precisă, permiţând o navigare şi o orientare fără probleme atunci când utilizatorii se rătăcesc. Într-adevăr, seria este concepută pentru a satisface toate nevoile utilizatorului, oferind companionul perfect pentru sănătate.

Sănătate mai inteligentă pentru oricine şi pentru toată lumea 

HUAWEI  a lansat o gamă cuprinzătoare de dispozitive portabile pentru a răspunde preferinţelor publicului în funcţie de mai mulţi factori, cum ar fi preţul şi aspectul, de la ultra-luxosul HUAWEI  WATCH Ultimate, la HUAWEI  WATCH GT 3 pentru uz zilnic, la HUAWEI  WATCH Runner orientat spre sport şi până la HUAWEI  Fit band. Un aspect rămâne constant - sănătatea utilizatorului continuă să fie o prioritate de top pentru brandul HUAWEI , motiv pentru care funcţiile de monitorizare a sănătăţii rămân în mare parte similare în întreaga familie de produse. HUAWEI  îşi propune să facă accesibilă monitorizarea sănătăţii de înaltă calitate pentru toate grupurile de utilizatori. Fie că este vorba de profesionişti ocupaţi sau de persoane în vârstă cu mobilitate limitată, asistenţa medicală mai inteligentă este accesibilă la o singură atingere.
 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici