Schimbare majoră la Meta: utilizatorii europeni vor putea plăti abonamente ca să scape de reclame

  • Compania Meta vrea să ofere clienţilor europeni posibilitatea de a scăpa de reclamele de pe Facebook şi Instagram
  • Cei care vor opta pentru un abonament vor beneficia de noua funcţionalitate
556 afișări
Imaginea articolului Schimbare majoră la Meta: utilizatorii europeni vor putea plăti abonamente ca să scape de reclame

Sursa foto: MediafaxFoto

Compania mamă care deţine Facebook şi Instagram, Meta vrea să introducă pe piaţa europeană abonamentele la cele mai îndrăgite aplicaţii de social media. Ideea unei versiuni plătite fără reclame ar veni în ajutorul celor care detestă publicitatea în spaţiul virtual.

Propunerea ar putea ajuta Meta să combată preocupările privind confidenţialitatea şi alte controale din partea UE, deoarece ar oferi utilizatorilor o alternativă la serviciile bazate pe reclame ale companiei.

Gigantul reţelelor sociale a fost în atenţia autorităţilor de reglementare antitrust din UE şi a pierdut o luptă în iulie împotriva unui ordin german din 2019 care îi interzicea să colecteze datele utilizatorilor fără consimţământ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici