Tehnologia vine în ajutorul industriei HORECA. Aplicaţie gratuită pentru meniul ‘contactless’, rezervări şi livrări pe timp de pandemie.

  • Cu Menisto clienţii pot să vizualizeze meniul ‘contactless’ şi să trimită comanda direct de pe orice tip de telefon, fără să fie necesar să instaleze vreo aplicaţie.
  • Este eliminată astfel nevoia de a atinge meniurile şi se reduce riscul de contagiune
  • Hotelurile, terasele, restaurantele, barurile şi cafenelele pot utiliza soluţia gratuit pentru 12 luni.
348 afișări
Imaginea articolului Tehnologia vine în ajutorul industriei HORECA. Aplicaţie gratuită pentru meniul ‘contactless’, rezervări şi livrări pe timp de pandemie.

Tehnologia vine în ajutorul industriei HORECA. Aplicaţie gratuită pentru meniul ‘contactless’, rezervări şi livrări pe timp de pandemie.

Potrivit normelor din 29 mai 2020 privind stabilirea măsurilor specifice de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 pentru activităţile de preparare, servire şi consum al produselor alimentare, băuturilor alcoolice şi nealcoolice în spaţiile special amenajate din exteriorul clădirilor unităţilor de alimentaţie publică emise de Ministerul Sănătăţii şi

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru siguranţa alimentelor este recomandată adoptarea interacţiunilor digitale dintre clienţi şi personal. Printre recomandările aplicabile şi pentru industria din România se numără şi “interzicerea transferului meniurilor, solniţelor, olivierelor şi al altor obiecte de pe o masă pe alta. Acestea vor fi dezinfectate după plecarea clienţilor de la o masă şi, unde este posibil, se vor folosi meniuri de unică folosinţă." (Art 5. Pct. d)

Avantajele adoptării unei astfel de aplicaţii:

  • Distanţare Socială - Protejezi clienţii şi personalul limitând interacţiunile.

  • Rezervări - Foloseşti codul QR Menisto sau link-ul pentru a gestiona rezervările.

  • Flexibilitate - Menisto poate fi modificat/configurat online în doar 5 minute.

  • Livrari - Foloseşti codul QR Menisto sau link-ul pentru a gestiona livrările.

  • ePayments - Înlocuieşti plata cash cu tranzacţii electronice sigure.

  • Cross-Platform - Menisto rulează pe orice smartphone indiferent de sistemul de operare.

 

“Ştim cât de dificil este pentru majoritatea afacerilor să rămână pe linia de plutire în această perioadă. De aceea oferim un pachet GRATUIT pentru 12 luni adresat restaurantelor, cafenelelor, teraselor şi barurilor, pentru a le ajuta să se adapteze noilor condiţii de distanţare socială. Menisto nu necesita costuri adiţionale cu alte soft-uri şi echipamente şi te ajută să economiseşti bani atunci când ai cea mai mare nevoie.

Deoarece Menisto este uşor de accesat de către clienţi pe orice tip de Smartphone, nu va trebui să investeşti în dispozitive noi şi costisitoare”, a declarat Mircea Deliu, unul dintre fondatorii aplicatiei.

 

Un meniu contactless se poate configura de către orice locaţie, iar clienţii îl pot consulta şi comanda, precum în exemplul următor: https://menisto.com/demo/1

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici