Telefonul care valorează cât o maşină de lux VIDEO

  • Caviar a placat cu aur de 18 karate şi diamante un iPhone 12 Pro
  • Preţul telefonului pleacă de la 122.000 de dolari
  • Doar 7 unităţi pentru acest model vor fi create
979 afișări
Imaginea articolului Telefonul care valorează cât o maşină de lux VIDEO

Telefonul care valorează cât o maşină de lux VIDEO FOTO Youtube/Caviar

Îţi propun un exerciţiu de imaginaţie. Cum ar fi să te urci într-o maşină de lux având în buzunar un telefon mai scump decât acea maşină

Compania care crează device-uri pentru cei obişnuiţi cu opulenţa a venit cu o nouă nebunie. O versiune de iPhone 12 Pro care pleacă de la un preţ de 122 de mii de dolari. Şi poate să ajungă până la 150 de mii.
 
  • „Cu 122.000 de dolari poţi să cumperi 122 de iPhone Pro, 244 de Playstation 5 sau o casă cu 6 camere în Albania”
De ce are un preţ atât de mare? Pentru că este acoperit cu aur de 18 karate şi diamante foarte subţiri tăiate cu laserul.
  • „Este atât de greu! Doamne! Este ca şi cum ar fi un lingou de aur. Probabil are greutatea a 1.5 telefoane, poate chiar două. În regulă. Asta probabil explică preţul”, explică Arun Maini, Tech youtuber.
             
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici