Telegram va lansa luna aceasta un plan de abonament pentru utilizatorii săi

Aplicaţia de mesagerie Telegram va lansa luna aceasta un plan de abonament pentru utilizatorii săi, a declarat vineri fondatorul Pavel Durov.

355 afișări
Imaginea articolului Telegram va lansa luna aceasta un plan de abonament pentru utilizatorii săi

Telegram va lansa luna aceasta un plan de abonament pentru utilizatorii săi

Utilizatorii care vor opta pentru Telegram Premium vor avea o limită mai mare pentru chat-uri, media şi încărcarea de fişiere, a declarat Durov într-o postare pe blog, potrivit Reuters.

„Singura modalitate de a le permite celor mai pretenţioşi fani ai noştri să primească mai mult, păstrând în acelaşi timp funcţiile noastre existente gratuite, este să facem din aceste limite ridicate o opţiune plătită", a spus el.

Aplicaţia, împreună cu instrumentul de mesagerie Signal, a înregistrat o creştere a numărului de utilizatori ca urmare a preocupărilor legate de confidenţialitate cu rivalul WhatsApp, deţinut de Meta Platforms.

Telegram are 500 de milioane de utilizatori activi lunar şi este una dintre cele mai descărcate 10 aplicaţii din lume.

Durov a declarat că abonamentul plătit este pentru a se asigura că Telegram rămâne finanţat în principal de utilizatorii săi şi nu de agenţii de publicitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
telegram,
abonament,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici