Televizorul care seamănă cu un obiect de artă, disponibil şi în România

LG Electronics (LG) prezintă în România cel mai recent model din colecţia LG OLED Objet, televizorul Posé. Reprezentând o nouă direcţie pentru televizoare, colecţia LG OLED Objet consolidează reputaţia LG de inovator al stilului de viaţă. La fel ca celelalte televizoare OLED premium 2022 de la LG, noul model inspirat din lumea artei foloseşte tehnologia LG OLED evo pentru a oferi imagini incredibil de realiste şi o experienţă de vizionare captivantă, cinematografică.

1284 afișări
Imaginea articolului Televizorul care seamănă cu un obiect de artă, disponibil şi în România

Televizorul care seamănă cu un obiect de artă, disponibil şi în România

Mulţumită algoritmilor de imagine de ultimă generaţie de la LG şi procesorului AI α9 Gen5, LG OLED evo îmbunătăţeşte capacitatea pixelilor auto-iluminaţi ai televizorului şi oferă claritate detaliilor, contrast şi culori realiste. Televizorul oferă sunet bogat şi puternic, cu un sistem de 80 W, 4.2 canale, care transformă camera de zi într-un cinematograf. Designul televizorului integrează elemente din material textil şi o husă realizate de compania daneză Kvadrat, pentru un aspect modern, care transformă produsul în vedeta oricărei încăperi.

LG Posé (LX1), cel mai nou produs din colecţia LG OLED Objet, are un design subţire şi elegant, care se potriveşte oricărui stil de amenajare interioară. Proiectat cu atenţie pentru nevoile clienţilor, Posé este alegerea perfectă pentru cei care caută un televizor care se integrează cu uşurinţă în experienţele zilnice ale utilizatorilor.

Asemănător cu o piesă de mobilier modern sau cu un obiect de artă, Posé are margini uşor curbate şi o nuanţă plăcută şi relaxantă de bej. În plus, mulţumită sistemului de gestionare a cablurilor, modelul ajută la obţinerea unui spaţiu ordonat, fără distrageri vizuale.

Pe lângă designul elegant, televizorul oferă o calitate uimitoare a imaginii OLED evo, care rămâne neschimbată indiferent din locul de vizualizare. În plus, atunci când nu este folosit pentru urmărirea de filme sau emisiuni, Posé poate fi comutat în modul Gallery, pentru a afişa lucrări de artă sau fotografii pe pânza digitală auto-iluminată LG.

„Continuând angajamentul ca lider pe piaţa televizoarelor OLED, expert de neegalat în tehnologiile de ultimă generaţie în materie de afişare, procesare şi înţelegere profundă a nevoilor consumatorilor, noua gamă de ecrane Lifestyle oferă experienţe extraordinare şi design rafinat”, a declarat Park Hyoung-sei, preşedintele LG Home Entertainment.

„Aceste televizoare deosebite se diferenţiază de cele convenţionale prin formă şi finisaje unice şi vor atrage consumatorii care înţeleg şi apreciază valoarea inovaţiei autentice.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici