TikTok are un nou rival. Youtube lansează Shorts

  • YouTube lansează o versiunea similară cu cea a cunoscutei aplicaţii TikTok.
  • Nou serviciu video în formă scurtă numit Shorts va fi activat în cadrul platformei.
  • YouTube va testa mai întâi funcţia în India în următoarele zile şi apoi se va extinde în mai multe ţări în următoarele luni, a declarat luni compania într-un comunicat.
572 afișări
Imaginea articolului TikTok are un nou rival. Youtube lansează Shorts

Noul produs YouTube, care va concura TikTok va permite utilizatorilor să înregistreze scurte videoclipuri verticale prietenoase cu dispozitivele mobile şi apoi să adauge efecte speciale şi coloane sonore extrase dintr-o bibliotecă de muzică.

Anunţul vine, de asemenea, în timp ce Oracle Corp şi China ByteDance fac echipă pentru a menţine TikTok pe piaţa din Statele Unite, învingând Microsoft Corp într-o afacere care este mai degrabă un parteneriat decât o vânzare totală.

Intrarea YouTube în spaţiul de servicii video de scurtă durată coincide cu interdicţia TikTok pe una dintre cele mai mari pieţe ale sale, India, în urma tensiunilor crescânde ale ţării cu China.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici