TikTok are un pretendent neaşteptat. Lanţul de magazine Walmart ar putea licita alături de Microsoft

  • Microsoft, Oracle, Twitter, Google sau Netflix au anunţat că vor să cumpere TikTok
  • Următorul pretendent este lanţul de magazine Walmart
  • Walmart ar licita alături de Microsoft pentru cumpărarea TikTok
196 afișări
Imaginea articolului TikTok are un pretendent neaşteptat. Lanţul de magazine Walmart ar putea licita alături de Microsoft

Oare o mai fi vreo campanie din Statele Unite care nu vrea să cumpere TikTok? Primii s-au anunţat Microsoft, după care au intrat în discuţie Twitter şi Oracle, Google şi Netflix s-au arătat şi ele interesate.

Totuşi, la ultimul pretendent nu cred că te-ai fi gândit. E vorba de lanţul de magazine Walmart.

Bine, nu singur, ci alături de Microsoft. Walmart vrea să scape de imaginea firmei care s-a îmbogăţit vânzând cola şi chipsuri şi e foarte interesată de posibilităţile de publicitate şi e-commerce oferite de TikTok. La fel de mult îi fac cu ochiul şi cei 800 de milioane de utilizatori TikTok din toată lumea, dar mai ales cei 80 de milioane de fani fideli din Statele Unite.

Întrebarea care se pune este: cine urmează?

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici