Tinder introduce verificări de identitate cu scanare de paşaport în Marea Britanie

Tinder introduce noi verificări de identitate pentru utilizatorii din Regatul Unit, care presupune verificarea paşaportului sau a permisului de conducere în raport cu un selfie video, notează BBC.

504 afișări
Imaginea articolului Tinder introduce verificări de identitate cu scanare de paşaport în Marea Britanie

Tinder introduce verificări de identitate cu scanare de paşaport în Marea Britanie

Înscrierea la acest program este voluntară, iar oamenii care fac acest lucru vor primi o pictogramă pe profilul lor, care va verifica dacă vârsta şi asemănarea lor sunt autentice.

Utilizatorii care verifică o fotografie şi îşi dovedesc identitatea autentică vor primi, după finalizarea ambelor etape, o bifă albastră, relevă BBC.

Organizaţia caritabilă Victim Support a declarat că această măsură este binevenită, dar a adăugat că platforme precum Tinder trebuie să ,,meargă mai departe".

,,Asigurarea că verificarea identităţii este obligatorie în toate aplicaţiile de dating, mai degrabă decât opţională, ar fi mai robustă", a declarat, pentru BBC, purtătorul de cuvânt al organizaţiei de caritate Wayne Stevens.

Alături de Marea Britanie, noua îmbunătăţire a experienţei în aplicaţie a fost introdusă şi pentru persoanele cu sediul în SUA, Brazilia şi Mexic.

Tinder spune că sistemul pe care îl introduce ar trebui să le ofere utilizatorilor mai multă încredere că persoanele pe care le întâlnesc pe aplicaţie sunt cine spun că sunt, potrivit sursei citate.

Anterior, sistemul a fost introdus în Australia şi Noua Zeelandă în 2023.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici