VIDEO  Un adolescent a recreat ”întregul univers cunoscut” în popularul joc Minecraft

  • Un adolescent a creat "întregul univers cunoscut" în Minecraft în decurs de două luni.
  • Christopher Slayton a realizat giganţi gazoşi, găuri negre şi galaxii în popularul joc.
2954 afișări
Imaginea articolului Un adolescent a recreat ”întregul univers cunoscut” în popularul joc Minecraft

Sursa foto: Twitter

Christopher Slayton a reprodus cu meticulozitate Pământul, precum şi planete, stele, galaxii şi gaze spaţiale, folosind un glob pentru a "măsura locaţia exactă a fiecărui continent pentru a reproduce perfect planeta".
 
În videoclip, Slayton, în vârstă de 18 ani, a explicat că a început să facă paraşutism pentru a putea vedea planeta dintr-o altă perspectivă, înainte de a folosi concepte matematice pentru a se asigura că universul a fost realizat la o scară exactă.
 
Pentru ca toate planetele din univers să încapă în simulare, fiecare planetă ar trebui să fie de 700.000 de ori mai mică, ceea ce înseamnă, proporţional, că pentru a traversa un singur bloc Minecraft ar dura cinci zile în lumea reală, potrivit Independent.
 
În cele din urmă, Slayton lucra la structuri atât de mari încât Pământul ar putea încăpea într-un singur bloc, Soarele. El a folosit cele mai strălucitoare blocuri din joc pentru a construi steaua, adăugând explozii solare pentru a o face să "pară vie".
 
Construirea unor structuri şi mai mari, cum ar fi Pilonii Creaţiei, trunchiuri de elefant din gaz şi praf interstelar în Nebuloasa Vulturului, i-a luat lui Slayton două zile pentru a face pur şi simplu culorile exacte, înainte de a picta stelele şi strălucirea lor în fundal.
 
Construirea unei găuri negre a fost una dintre cele mai dificile părţi ale construcţiei, deşi, în loc ca blocurile Minecraft să fie înghiţite de obiect, aşa cum s-ar întâmpla în viaţa reală, Slayton a realizat trei structuri curbe care s-au amestecat unele cu altele pentru a crea iluzia unei găuri negre.
 
Multe alte construcţii impresionante au fost realizate în Minecraft. În 2020, peste 100.000 de persoane au creat o reconstituire în mărime naturală a Pământului, ocolind limita de înălţime încorporată în joc pentru a recrea Muntele Everest şi Marele Canion la scară naturală.
 
Jocul este, de asemenea, un instrument puternic de învăţare pentru geografie, istorie şi chiar finanţe. „Minecraft îi expune pe copii la sisteme financiare sofisticate", a declarat cofondatorul TeacherGaming, Joel Levin, în 2015.
 
Poate că cele mai eficiente experienţe vin din faptul că profesorii se dau la o parte şi îi lasă pe elevi să se joace organic. Cu puţină pregătire, acest tip de experienţă poate duce la conversaţii uimitoare despre cetăţenie digitală, identitate şi responsabilitate online".
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici