Un fan împătimit al maşinilor puternice a creat un nou concept unicat: Lamborghini SC20

  • Lamborghini SC20 este o maşină concept creată pentru un client anonim
  • Noul proprietar al maşinii a contribuit direct la procesul de design
  • Maşina nu are plafon sau parbriz, având un motor V12 de 759CP
583 afișări
Imaginea articolului Un fan împătimit al maşinilor puternice a creat un nou concept unicat: Lamborghini SC20

Un fan împătimit al maşinilor puternice a cheltuit milioane pentru un Lamborghini, însă nici nu ar putea să o conducă în SUA.

Lamborghini SC20 este o maşină unică, operă a inginerilor de la divizia Squadra Corse. Va exista un singur model iar viitorul proprietar a fost implicat cu totul în designul maşinii. Rezultatul este SF.

Aşa cum ţi-ai dat seama, maşina nu are parbriz sau plafon. Astfel, deşi ar costa câteva milioane de euro, nu poate fi condusă legal în SUA.

Cu un motor V12 de 759 cai putere, Lamborghini-ul este creat pentru circuit. Iată cum a fost filmat în timp ce se afla la Monza în timpul unui test.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici