Vine Războiul Rece în Call of Duty

  • În trailer se vorbeşte despre Yuri Bezmenov, dezertor rus fugit în Canada
  • Apare şi „Perseus”, agent sovietic infiltrat în agenţiile occidentale de informaţii
  • „Call of Duty: Black Ops – Cold War” va fi lansat pe 26 august
2466 afișări
Imaginea articolului Vine Războiul Rece în Call of Duty

Sursă foto: gamerant.com

Dacă ţi-a plăcut „Call of Duty: Black Ops”, am o veste mare pentru tine. Săptămâna viitoare, pe 26 august, se lansează „Call of Duty: Black Ops – Cold War”.

Producătorul spune că jocul se bazează pe fapte reale, iar în trailerul jocului apar nume ca Yuri Bezmenov, dezertorul rus care a fugit în 1970 în Canada sau „Perseus”, numele de cod al spionului sovietic infiltrat în agenţiile occidentale cu scopul de a sabota programul nuclear american.

O combinaţie foarte interesantă, în care da, te joci, dar mai şi înveţi câte ceva.

De altfel, trailerul jocului pare mai degrabă un documentar istoric a cărui concluzie este cine nu-şi cunoaşte istoria e condamnat s-o repete.

Catalin e mare fan „Call of Duty: Black Ops” şi abia aşteaptă Cold War. „Drept să-ţi spun, am jucat aproape toate jocurile din seria Call of Duty, însă de departe cele care mi s-au părut cel mai bine închegate ca poveste au fost cele din seria Black Ops. Aşa că aştept, îmi lasă gura apă după Call of Duty: Black Ops – Cold War. Sunt sigur c-o să fie ceva super-mişto”, a spus Cătălin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici