Visul gamerilor a devenit realitate: o staţie de gaming care îţi poate oferi şi un masaj

  • Compania Razer împreună cu cei de la Project Brooklyn au creat o staţie de gaming revoluţionară
  • Tronul gamerilor este alcătuit dintr-un scaun din piele cu vibraţii şi un ecran OLED transparent si curbat
  • Un scaun pentru masaj, care costă 30.000 de dolari, a câştigat premiul de inovaţie la CES 2021
385 afișări
Imaginea articolului Visul gamerilor a devenit realitate: o staţie de gaming care îţi poate oferi şi un masaj

Utopia gamerilor chiar există! Iar când vei spune Game of Thrones, de acum încolo nu te vei mai gândi la serialul de succes, ci la un nou scaun de gaming.

Este vorba despre un adevărat tron pentru gameri, alcătuit dintr-un scaun din piele care poate vibra, are şi un ecran OLED transparent şi curbat la 180 de grade, care este manipulat dintr-un buton.

Acesta este proiectul celor de la Razer în parteneriat cu  Project Brooklyn. Fibra de carbon din componenţa scaunului oferă o mai bună postură a corpului pe durata jocului. Vei fi surprins să afli, însă, că nu acesta este cel mai scump scaun prezentat la CES.

Scaunul de masaj creat de compania Boyfriend USA costă 30.000 de dolari, vine cu o tabletă de 10 inci şi îţi pregăteşte un program de masaj în funcţie de ce îi spui că te doare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici