- Home
- Tehnologie
- (28.10.2020, 14:54)
- Catalin Rosioru
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Vrei internet de la Starlink? Uite cât te costă
- Pentru 99 de dolari pe lună vei avea internet de bandă largă prin satelit
- Te mai costă încă 500 de dolari echipamentele de recepţie
- Performanţele sunt similare cu ale conexiunilor pe mobil
Urmărește
4822 afișări
SpaceX a anunţat preţurile la care va fi disponibil serviciul de internet furnizat de sateliţii Starlink. Abonamentul va costa 99 de dolari, iar echipamentul de recepţie al semnalului, îţi mai scoate din buzunar încă 500 de dolari.
Pentru cei 500 de dolari vei primi un terminal de conectare la satelit, un trepied şi un router Wi-Fi. Pentru cei 99 de dolari vei primi internet de bandă largă, cu viteze de download de 100 de megabiţi pe secundă, viteză de upload de 40 de megabiţi pe secundă, la o latenţă de 40-50 de secunde.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Zelenski dezvăluie pentru prima dată pierderile totale ale Ucrainei în războiul lui Putin, în urma unor declarații controversate ale lui Trump
-
Piaţa monetară şi valutară s-a mai detensionat puţin la începutul săptămânii
-
George Simion, apel pentru formarea unui singur bloc suveranist: Fraţi şi surori, haideţi în AUR
-
EXCLUSIV/ Gândurile lui Cristoiu, LIVE, de la ora 22.00, la Aleph News
Asta în condiţiile în care SpaceX are aproape 900 de sateliţi pe orbită. Lucrurile se vor îmbunătăţi însă pe măsură ce planul lui Elon Musk de a acoperi Pământul cu o pătură de sateliţi va înainta. În final, vor fi 42.000 de sateliţi Starlink pe orbită.
Deocamdată, faza de testare se numeşte “mai bine decât nimic”. Dar Elon Musk şi-a făcut bine calculele. Programul de lansare al sateliţilor îl costă peste 10 miliarde de dolari, dar câştigurile realizate de Starlink s-ar putea ridica la 30 de miliarde pe an.
Youtuber-ul Lew Later se declară impresionat de performanţele serviciului Starlink.
„Gamerii profesionişti încearcă să obţină latenţă zero, dar în realitate, cei mai mulţi oameni care au conexiuni acasă au de a face cu o anumită latenţă. Latenţa medie pentru conexiunile broadband terestre în Statele Unite este de 25 de milisecunde, iar pentru conexiunile de mobil este 48 de milisecunde. Aşa că cifrele sunt similare”, spune el.
Citește pe alephnews.ro: 2024 va fi cel catalogat ca cel mai călduros an din întreaga istorie
Citește pe www.zf.ro: Cum a fost invadată Polonia de ruşi prin Belarus
Citește pe www.zf.ro: Black Friday-ul care sparge toate recordurile. Cum s-a ajuns aici
Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Cine este, de fapt, în spatele TikTok. Povestea omului care a creat un fenomen pe care preşedintele Donald Trump vrea să îl distrugă, iar unele dintre cele mai importante companii americane vor să-l cumpere
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
Caloriferele vor fi mai calde iarna, dacă folosești acest banal obiect din dormitor. Trucul este foarte UTIL
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe
ŞTIRILE ZILEI
-
astăzi, 15:49
-
astăzi, 15:47