Warren Buffett, multă vreme cel mai bogat om din lume, şi-a schimbat telefonul cu clapetă, vechi de 10 ani. Modelul pentru care a optat miliardarul

  • Warren Buffett, unul dintre cei mai mari investitori din toate timpurile, a folosit foarte mulţi ani un telefon ieftin cu clapetă, marca Samsung.
  • Miliardarul l-a schimbat cu un iPhone de ultimă generaţie.
  • Buffett spune, însă, că foloseşte doar funcţiile de telefon ale noului dispozitiv.
3625 afișări
Imaginea articolului Warren Buffett, multă vreme cel mai bogat om din lume, şi-a schimbat telefonul cu clapetă, vechi de 10 ani. Modelul pentru care a optat miliardarul

Warren Buffett, multă vreme cel mai bogat om din lume, şi-a schimbat telefonul cu clapetă, vechi de 10 ani. Modelul pentru care a optat miliardarul

Investitorul a declarat, într-un interviu acordat CNBC, că a ales să îşi schimbe telefonul foarte vechi pe care îl avea. „Folosesc acum - nu foarte des - cel mai nou model de iPhone”, a spus Buffett. El a adăugat că dispozitivul modern pe care îl are este folosit doar ca telefon.

Miliardarul în vârstă de 89 de ani a folosit multă vreme un model cu clapetă Samsung U320 Haven, lansat în 2010. Un astfel de dispozitiv poate fi cumpărat, la mâna a doua, la preţul de aproximativ 30 de dolari pe internet.

În 2018, Buffett a declarat că şeful Apple, Tim Cook, a încercat de ani de zile, fără succes, să îl convingă să folosească un iPhone. Investitorul este un fan al companiei americane, în care a investit foarte mulţi bani prin compania lui Berkshire Hathaway.

Warren Buffett este renumit pentru stilul de viaţă modest pe care îl duce. Conduce o maşină veche şi locuieşte în aceeaşi casă din Omaha, Nebraska, pe care a cumpărat-o în 1958 cu 31.500 de dolari. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici