WhatsApp nu va mai funcţiona pe milioane de smartphone-uri de la 1 ianuarie 2021. Lista telefoanelor pe care nu va mai rula aplicaţia

  • Aplicaţia WhatsApp nu va mai funcţiona pe milioane de telefoane din întreaga lume.
  • Cauza? O actualizare WhatsApp valabilă începând cu 1 ianuarie 2021.
  • Iată lista telefoanelor pe care nu va mai funcţiona aplicaţia WhatsApp de anul viitor.
100428 afișări
Imaginea articolului WhatsApp nu va mai funcţiona pe milioane de smartphone-uri de la 1 ianuarie 2021. Lista telefoanelor pe care nu va mai rula aplicaţia

FOTO: Profimedia

Aplicaţia WhatsApp nu va mai funcţiona pe milioane de telefoane din întreaga lume. De vină este un nou update al aplicaţiei, actualizările fiind valabile începând cu 1 ianuarie 2021, scrie The Independent.
 
Astfel, după Anul Nou, device-urile mai vechi pot să-şi ia „La revedere” de la WhatsApp. Iar modificările îi vizează atât pe utilizatorii de iPhone, cât şi pe cei care deţin un smartphone cu sistem de operare Android. 
 
Ce e de făcut? Cei care nu îşi mai pot imagina viaţa fără aplicaţia WhatsApp, utilizată în prezent de zeci de mii de români, pot apela la o actualizare de software. Sigur, achiziţionarea unui device mai nou este o altă opţiune, dar mai costisitoare.

Telefoanele pe care nu va mai funcţiona aplicaţia WhatsApp

De la 1 ianuarie, orice iPhone care nu rulează cu un sistem de operare de la iOS 9 în sus, precum şi orice smartphone care nu are cel puţin versiunea Android 4.0.3, nu va mai putea utiliza aplicaţia deţinută de compania Facebook.
 
Mai exact, orice model de iPhone mai vechi decât iPhone 4 (inclusiv) e vizat, întrucât dispozitivele respective nu suportă actualizarea iOS 9. Deşi modelele iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 şi iPhone 6S au fost lansate înainte de apariţia iOS 9, actualizarea sistemului de operare este posibilă fără probleme.
 
Cât despre telefoanele care operează cu sistemul Android, nu vor mai putea suporta aplicaţia WhatsApp smartphone-urile:
  • Samsung Galaxy S2 
  • HTC Desire 
  • LG Optimus Black
Doar o mică parte din cei 2 miliarde de utilizatori WhatsApp de la nivel global vor fi afectaţi de actualizarea aplicaţiei. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici