WhatsApp revoluţionează apelurile vocale. Contacte favorite la un click distanţă

  • Dezvoltatorii WhatsApp testează o funcţie nouă care va schimba complet apelurile vocale.
  • Conform ultimei versiuni beta lansate pentru iOS, vom putea selecta anumite contacte favorite care vor apărea în partea de sus a listei de apeluri.
1912 afișări
Imaginea articolului WhatsApp revoluţionează apelurile vocale. Contacte favorite la un click distanţă

WhatsApp revoluţionează apelurile vocale. Contacte favorite la un click distanţă

Funcţia este încă în curs de dezvoltare, dar primele informaţii arată că vom putea selecta contactele favorite direct din interfaţa de apelare, iar ele vor fi afişate permanent în partea de sus a ecranului, anunţă Tecnoandroid.

Noutatea va fi binevenită în special pentru cei care folosesc frecvent apelurile vocale pe WhatsApp pentru a comunica cu prietenii apropiaţi şi cu familia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici