YouTube lansează Video Chapters, funcţia care te ajută să vizionezi mai uşor ce te interesează

  • Video Chapters este un instrument care le permite utilizatorilor să împartă videoclipurile în capitole
  • Tu vei putea să vizualizezi uşor şi rapid capitolul care te interesează în cazul unui video sau tutorial mai lung
  • Video Chapters este disponibilă pe desktop şi pe mobil şi va schimba modul în care utilizatorii consumă conţinut pe YouTube
393 afișări

Te-ai săturat să tot derulezi prin tutoriale sau filme lungi pe YouTube, pentru a găsi exact ce te interesează? Am o veste bună pentru tine. YouTube a lansat official opţiunea Video Chapters pentru creatorii de conţinut. 

Ce aduce nou funcţionalitatea Video Chapters?

Noua funcţie le permite celor care încarcă filme lungi să le fragmenteze pe capitole şi să scoată în evidenţă subiectul relevant pentru fiecare dintre secţiuni. Asta te va ajuta pe tine îţi iei informaţia de care ai nevoie dintr-un video mai rapid şi mai uşor. Video Chapters a fost în teste din aprilie şi până acum şi a primit un feedback foarte bun din partea utilizatorilor, aşa că acum te poţi bucura de funcţionalitate atât pe desktop, cât şi pe mobil.

Cum îmi pot fragmenta video-urile pe capitole?

Dacă eşti creator de conţinut tot ce trebuie să faci este să alegi un video şi să selectezi cel puţin 3 capitole în care să îl fragmentezi. E important ca fiecare secţiune să aibă cel puţin 10 secunde. Apoi scrii timecodul şi titlul capitolului care va apărea pe ecran. Capitolele vor apărea şi jos în descrierea video-ului pe Youtube.

Video Chapters va schimba felul în care utilizatorii consumă conţinut pe YouTube

Deşi pare o funcţionalitate măruntă, Video Chapters îi va determina pe creatorii de video-uri să genereze conţinut mai structurat şi mai atractiv şi mai relevant, care să răspundă unui consummator ca tine grăbit, mai selectiv şi mai exigent.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici