#TrebuieSaRepornimBusinessul  Marii antreprenori cred în relansarea economiei: Putem ieşi mai puternici din această criză

  • Antreprenorii români cred în relansarea economiei şi într-o Românie mai echilibrată decât în ultimii 30 de ani
  • Criza este o ocazie potrivită pentru a dezvoltată piaţa internă a Românei
  • Concluziile au fost trase în urma discuţiilor din cea mai mare conferinţă, organizată de Ziarul Financiar, la care au participat antreprenori din toate domeniile
386 afișări
Imaginea articolului Marii antreprenori cred în relansarea economiei: Putem ieşi mai puternici din această criză

Sursa: Profimedia

Ţara ta are o şansă să se dezvolte, dar pentru asta ai nevoie de lideri, de unitate, de proiecte economice majore şi ca statul să te lase să munceşti. Omer Tetik, CEO al Băncii Transilvania, vede criza ca pe o şansă de creştere.

Omer Tetik, CEO Banca Transilvania: „Pentru România poate să fie o oportunitate de relansare a investiţiilor publice, să nu mai vorbim despre creşteri salariale, dar poate investim în spitale, investim în infrastructură. Sistemul bancar, sistemul financiar are lichiditate necesară să susţină eforturile în sensul acesta.” 

Pentru a salva economia României, trebuie să menţii investiţiile şi proiectele de dezvoltare, spune Cristian Erbaşu, proprietar firmă de construcţii, în cadrul celei mai mari videoconferinţe de antreprenori, organizată de Ziarul Financiar.

„Investiţiile trebuie să rămână, ele trebuie să scadă cât mai puţin posibil. Aceste investiţii, şantiere, proiecte de dezvoltare trebuie să fie, ca să zic aşa, sursa de repornire a economiei. Dacă acestea sunt închise pe orizontală sunt afectate extrem de multe activităţi”, spune Cristian Erbaşu.

Un lucru este clar. Pentru a reporni economia, trebuie să ieşi la muncă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici