Video DECLARAŢIA ZILEI Kovesi, despre discuţiile pentru şefia Parchetului European: Se negociază profesionalismul

Laura Codruţa Kovesi a declarat că la a doua rundă de negocieri de miercuri, între Parlamentul European şi Consiliul Uniunii Europene privind desemnarea procurorului-şef european, se va discuta profesionalismul celui care trebuie să deţină funcţia, menţionând că şi-a făcut treaba.

236 afișări

„Se negociază (la Bruxelles n.r.) profesionalismul celui care trebuie să deţină această funcţie. Din perspectiva comisiei tehnice, am fost prima. În urma audierilor din Parlament, din nou, am fost prima. Aştept rezultatul acestor discuţii dintre Parlament şi Consiliu. Din punctul meu de vedere, ca profesionist, eu mi-am făcut treaba. Am ieşit prima. Aştept rezultatul acestor negocieri”, a declarat Laura Codruţa Kovesi, la ieşire din sediul CSM, unde au fost discutate două acţiuni disciplinare pe numele ei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici