Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

104 afișări

ALEGERI Republica Moldova. Igor Dodon, noul preşedinte: ”În această campanie noi am învins”. Comisia electorală, după centralizarea a 99,81% dintre procesele verbale: Igor Dodon - 52,4%, Maia Sandu - 47,6%

Peste trei milioane de alegători au fost chemaţi la urne duminică în Republica Moldova, pentru al doilea tur al scrutinului prezidenţial, având de ales între candidatul prorus Igor Dodon şi Maia Sandu, politician proeuropean. Secţiile de votare din ţară s-au deschis la ora 7.00 şi s-au închis la ora 21.00, informează Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova. Scrutinul prezidenţial a fost marcat de proteste, cozi şi nemulţumiri în diaspora, după epuizarea buletinelor de vot. După centralizarea a 99,81% dintre procesele verbale, Igor Dodon devine al treilea preşedinte al ţării, ales prin vot direct de popor.

Şapte persoane rănite după ce un microbuz s-a răsturnat în judeţul Braşov - FOTO/VIDEO

Şapte persoane au fost rănite, duminică seara, după ce şoferul unui microbuz de transport persoane a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe carosabil, în judeţul Braşov, transmite corespondentul MEDIAFAX.

ANALIZĂ. Ce înseamnă pentru România alegerea lui Donald Trump în Statele Unite: Politic şi militar câştigăm, economic s-ar putea să pierdem

Americanii ne vor exporta preţuri mai mari şi inflaţie, ne vor majora dobânzile la lei, vor reduce investiţiile şi ne vor lua specialiştii. În schimb, vor cere să cumpărăm mai mult armament de la ei.

Zone izolate de zăpadă sau de ape în mai multe judeţe. Sute de intervenţii ale ISU în ultimele ore. CODUL GALBEN de vânt rămâne în vigoare până luni la ora 11.00 - GALERIE FOTO/VIDEO

ISU Bucureşti Ilfov a avut, duminică, 120 de intervenţii în situaţii generate de vântul puternic, 56 dintre acestea fiind pentru îndepărtarea de bucăţi din acoperişuri şi elemente de construcţii spulberate de rafale.

Cutremur nou în Noua Zeelandă: 6,3 grade pe scara Richter

Un nou sesim cu magnitudinea de 6,3 grade pe scara Richter s-a produs în Noua Zeelandă la câteva ore după ce cutremurul iniţial s-a soldat cu moartea a două persoane, relatează BBC News online.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici