Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

396 afișări

Iohannis: Solicit ministrului Dan şi Jandarmeriei lămuriri urgente despre deturnarea mitingului

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că a cerut ministrului de Interne Carmen Dan şi Jandarmerei "lămuriri urgente, scrise, clare" despre cum "elemente violente" au "distrus" mitingul din Piaţa Victoriei.

Peste 60 de persoane, duse la audieri şi 79 de persoane reţinute după incidentele de la protestul din Piaţa Victoriei

Peste 60 de persoane au fost duse la audieri după incidentele de la protestul din Piaţa Victoriei din noaptea de miercuri spre joi, fiind făcute cercetări pentru ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, potrivit Poliţiei Capitalei.

Augustin Lazăr, procurorul general al României, despre incidente: Noi am fost informaţi de MAI de riscul producerii unor probleme

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost informat miercuri de către Ministerul de Interne cu privire la "riscul producerii unor probleme" la protestele din Piaţa Victoriei, a declarat, joi dimineaţă, procurorul general al României, Augustin Lazăr.

Preşedintele Iohannis sesizează Curtea Constituţională cu privire la ordonanţă şi cere MAI lămuriri "scrise şi clare", cum au fost lăsate "elemente violente să distrugă o manifestaţie paşnică"

Preşedintele Iohannis a anunţat că a sesizat Curtea Constituţională cu privire la ordonanţa de modificare a Codurilor penale şi cere MAI lămuriri "scrise şi clare", cum au fost lăsate "elemente violente să distrugă o manifestaţie paşnică".

DNA a cerut documente "în original" legate de elaborarea OUG privind modificarea Codurilor Penale. Ministerul Justiţiei: "Este o gravă imixtiune în activitatea autorităţii executive"

Ministerul Justiţiei a primit o solicitare DNA de a transmite, până pe 02 februarie, în original, toate înscrisurile care au legătură cu elaborarea Ordonanţei de urgenţă privind modificarea Codurilor Penale, potrivit Ministerului Justiţiei, care a catalogat acţiunea DNA drept o "gravă imixtiune".

Augustin Lazăr, procurorul general al României, despre ordonanţa Guvernului : Există un dosar pe rolul DNA care are o anumită legătură

Există un dosar pe rolul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) care "are o anumită legătură" cu ordonanţa de urgenţă adoptată de Executiv privind modificarea Codurilor Penale, potrivit procurorului general al României, Augustin Lazăr.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici